Az 5 legerősebb tárgy, ami megkeseríti a meccseinket

Az 5 legerősebb tárgy, ami megkeseríti a meccseinket

Összegyűjtöttünk öt fegyvert és járművet, amit rengetegen a pokol legmélyebb bugyraiba küldenének, ha ellenük használják.

Valószínűleg mindenki tudna mondani egy olyan fegyvert, tárgyat vagy éppen járművet, amit ki nem állhat. Persze csak akkor, ha ellene használják, mert amikor maga a játékos használja, akkor tökéletesnek érzi. Vannak viszont olyan tárgyak is, aminek a használata közben is megkérdőjelezed, hogy egyáltalán igazságos-e így a játék. Ilyenkor lehet az mondani, hogy ez a fegyver vagy éppen tárgy tényleg OP. Összegyűjtöttünk most öt olyan eszközt, aminek használata közben még mi és a profik is megkérdőjeleztük a játék épségét. Ezúttal most sorba is tettük őket, így a legkevésbé OP-tól haladunk lefele a legerősebbig.

Heavy AR

Az AK-ként ismert fegyver kerül a lista legelejére, hiszen legalább ehhez a fegyverhez célozni is kell. Igaz, ha Fortuna megáld minket és a Bloom is úgy akarja, akkor akár az is előfordulhat, hogy a feje mellé túrva, hirtelen kétszer 88-at is látunk felbukkanni, ahonnan már nyert ügyünk van. A profik egyébként konzisztensen is tudják használni a fegyvert, –így egy jobb játékos ellen még a fejünket sem érdemes kidugni, hisz azonnal kaphatunk egy igen durva kokit. Talán egy kis nerf ráférne, hogy a többi AR is labdába rúghasson, de ez a fegyver még nem esett át a ló túloldalára.

Dinamit

Szerencsére a végjátékban már kevesen cipelik magukkal, de csak akkor láttad igazán a poklot, ha egy Squadban nem csak dinamitokat és gránátokat dobálnak az épületeidre, de még egy RPG-ből és egy GL-ből is kapod a robbanólövedékeket. Erre azért vajmi kevés esély van, de a dinamit hatótávja és a korai játékrészben mért csapásai borzasztó erőssé teszik. Tiltedben például szinte bármelyik házat lebonthatjuk hárommal, ami néha tönkreteszi az ellenfelünk-, de még a saját élményünket is.

Hand Cannon

Komoly utat tett már meg a Deagle a Fortnite világában. Kapott nerfet és buffot is, jelenlegi állapotában pedig kijárna neki még egy jókora pofon, hiszen egyetlen lövedékkel széttudjuk lőni az ellenfelünk éppen lerakott falait. A tüzelési sebessége miatt persze nem tudjuk megölni ellenfelünket, de 30 golyóból például teljesen biztonságosan elpazarolhatunk minimum 300 alapanyagot egy játékostól, ami egy Pop-up kupában borzasztó soknak számít. Arról már nem is beszélve, hogy a 150-es fejlövések szinte borítékolhatóan megnyerik az adott csatát. Persze nem túl könnyű vele célozni, de sokan már csak az AK-Pump-Deagle trióra esküsznek, ez pedig nem tesz jót a profi és a sima meccseknek sem.

RPG

Ezt a szekciót egy szubjektív mondattal indítanám; Véleményem szerint az RPG jelenleg a játék legerősebb és legigazságtalanabb fegyvere, már nem is egy nerfet, hanem egy vaultot érdemelne. Objektívebben nézve a dolgot viszont egyértelmű, hogy komoly szerepe van a játékban, de a jelenlegi számai egyszerűen túl erősek, –főleg duo környezetben. A Hand Cannonnal kombózva szinte kivédhetetlen, emellett teljesen neglektálja az építés gyakorlásába fektetett több 100 órát. Ráadásul egy igen komoly bugnak köszönhetően sebzés nélkül törhetünk be az ellenfeleink bunkerjeibe, ami minden, csak nem igazságos.

Repülők

3:45-től 4:32-ig érdemes megnézni Mongraal reakcióját, aki már nem először éli át ugyanazt a helyzetet

Talán a győztes kiléte mindenki számára egyértelmű lehetett, hiszen az agyonnerfelt repülők még ugyanolyan idegesítőek és problémásak, mint amennyire a szezon elején voltak. Az átlag meccseken még hagyján, –hiszen sokan rosszul használják a járművet–, de a profi összecsapásokon egyértelműen rontja a játékosok és a nézők élményét is. Senkinek nincs kedve azt látni és hallgatni, ahogy 5-10 játékos folyamatosan kering a pálya tetején, miközben egymásnak morzézzák az amerikai himnuszt vagy éppen egy-egy foci rigmust. Természetesen egymást nem lövik le, hiszen mindenkinek az a célja, hogy minél tovább élhessen, ezzel rengeteg pénzt zsebre téve. Úgy hiszem, hogy a következő szezonban a repülőknek mindenféleképpen menni kell a Vaultba, –de könnyen előfordulhat, hogy az Epic-nek más tervei lesznek...

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Cover: Youtube

Kövess Minket!