Egy II. világháborús klasszikussal bővül hamarosan a Fortnite BR

Egy II. világháborús klasszikussal bővül hamarosan a Fortnite BR

Fortnite - Az Infantry Rifle a következő frissítéssel érkezhet.

Megszokhattuk már az Epic-től, hogy minden héten elhoznak nekünk valamilyen újdonságot fegyverek, gránátok, vagy egyéb kiegészítők formájában. Ezeket általában a heti keddi, vagy netán szerdai patch-csel kapjuk meg, a fejlesztők viszont vasárnap éjjel, vagy hétfő kora este rántják le a leplet a következő újdonságról a játék in-game news felületén.

Nos, ezúttal nem kellett hétfő délutánig várnunk, az Infantry Rifle már hamarabb felbukkant.

A leírás alapján a fegyvernél a klasszikus megjelenés találkozik egy új harctípussal, így elképzelhető, hogy az Epic belevisz valamilyen csavart a fegyverbe, –bár valószínűbb, hogy az új harctípus alatt magára a játékra, vagyis az építkezésre gondolnak. Alapjáraton első ránézésre az Infantry Rifle a II. világháború egyik ikonikus fegyverének, az M1 Garandnak a megtestesülése, mely működésében valahol a Hunting Rifle és a Heavy Assault Rifle között helyezkedik el.

Tippünk szerint a fegyver egy fél sniper lesz, nagyobb alapsebzéssel, mint a Heavy AR, ám kisebbel, mint a Hunting Rifle. Várhatóan nem fog egy hitelni fejre, de egy fej- és egy testlövés akár már végzetes lehet.

Mit gondoltok, hasznos fegyver lehet?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!