Hirdetés

Rohamra készülj: megújult a Rush Warrior

Loemifar | 19/02/11 14:34
Cikk mentése

Az off-meta Hearthstone paklik között egyre népszerűbb a Rush Warrior. Nézzük meg közelebbről!

Hirdetés

Ha a nerfek utáni metában Warriorozni szeretnénk, akkor néhány kattintás után rögtön szembejön velünk az Odd Quest és az Odd Control változat. A Hearthstone szépsége, hogy nem csak ezek a deckek képesek jó teljesítményre, hanem más off-meta típusok is. A Rastakhan's Rumble Loájára épülő Warriort Team Plague Huby is hozta az MNEB eheti küzdelmeire, ezért érdemes kicsit jobban körbejárni a paklit. Következzen a Rush Warrior! 

Rush Warrior

Kód: AAECAQcK0gK/wwKf0wKc4gLN7wKb8AKggAOIhwOahwPAjwMKFhyOBczNArrsAp3wApzzAtH1ArP8ApKYAwA=

A pakli elképesztően drágának tűnhet és rengeteg lap van benne, amit eddig gyakorlatilag senki sem használt. Ezért is nehéz jó szívvel ajánlani, de az újdonság és a meglepetés varázsa miatt érdemes kipróbálni mindenkinek, aki teheti. Vegyük sorba, hogy a fontosabb lapok mi célt szolgálnak a deckben!

Prince Keleseth: mivel egy lény orientált, Tempo változatról van szó kötelező a Kelesethet belepakolni. Nincs igazán jó kettő dropja Garroshnak, ezért nem volt ellenérv a Herceggel szemben.

Festeroot Hulk: tulajdonképpen alig van lény a pakliban, ami ne tudna azonnal támadni, így a Hulk pillanatok alatt meghízhat, továbbá jól kombózható a Sudden Genesisszel is.

Sudden Genesis: az összes sérült lényünket lemásolhatjuk öt manáért. Ezzel előkészíthetjük a kivégzést és egy hanyag mozdulattal megduplázhatjuk a lényeink számát. Tökéletes kombót is alkot két másik lappal: Kor'kron Elite + Inner Rage + Sudden Genesis = 12 sebzés, 9 manából!

Mojomaster Zihi: egy nagyszerű techkártya, ami önmagában képes kicsinálni az OTK paklikat. Nem érdemes rajta spórolni!

Scourgelord Garrosh: mivel a Hero Power jól kombózik a Hulkkal, Frothing Berserkerrel, Grommash Hellscreammel és a Sudden Genesisszel, –sőt, még egy erős fegyvert is kapunk, bőven megéri a nyolc manát.

Spirit of the Rhino: végül a Rastakhan's Rumble különleges lapja, ami a rengeteg Rush lénnyel pazarul teljesít. Nem szabad megtartani a kezdőkézben és okosan kell használni, de amilyen olcsó, olyan idegesítő az ellenfél számára.

Rá kell érezni a szinergiákra és kombókra, ezért is érdemes az E1TV Hearthstone Twitch csatornáját követni 19:00-tól, hogy Huby kezei között láthassátok működés közben a paklit.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?