Holnapra csúszott a nerfekkel tűzdelt 7.40

Egyéb részletek derültek ki a frissítésekből, ami kedd helyett szerdán érkezik.

Tegnap késő délután a Fortnite vezető dizájnere, Eric Williamson jelentett be pár igen komoly változtatást, amit a 7.40 hoz el. Ez persze nem csak a véletlen műve volt, hiszen már nem először csináltak hasonlót a frissítés napja előtt.

Úgy néz ki viszont, hogy porszem került a gépezetbe, mivel Nick Chester az Epic PR-osa Twitteren kibökte, hogy az éjjel elnapolták a frissítést.

Azt sajnos nem mondta el, hogy milyen okból, de valószínűleg a bugok miatt inkább egy kész frissítést szeretnének kiadni a kezükből. Emellett egyébként Eric Williamson azt is elárulta, hogy a fenti cikkben található változtatások mellett azt tervezik, hogy az RPG-ket kiszedik a Chestekből és mostantól csak az Air Supply-okban és a Vending Machine-okban találhatjuk meg őket. A játék kompetitív részével foglalkozó Epic SkyzYn pedig azt is elárulta a profiknak, hogy a tournament módba is visszatér a streamer mód, amit az előző frissítéssel kivettek.

Minden valószínűség szerint holnap 11-kor érkezik a 7.40, ami a szezon utolsó előtti update-je lesz. Kíváncsian várjuk, hogy milyen változást hoz a 7.40 földrengésügyileg is, hiszen hamarosan egyre zajosabb és nagyobb rengések rázhatják meg a szigetet.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!