Boldog Születésnapot DeadFox! - Szerdán már a legendák között bizonyíthat a legsikeresebb magyar CS:GO játékos

Boldog Születésnapot DeadFox! - Szerdán már a legendák között bizonyíthat a legsikeresebb magyar CS:GO játékos

CS:GO - Egy kis DeadFox történelem a HellRaisers korszakból.

Ma 24 éves Böröcz "DeadFox" Bence, a HellRaisers support játékosa, az egyetlen magyar profi CS:GO játékos aki a világ elitmezőnyében mérettetheti meg magát szinte minden versenyen. Ezúton is Boldog Születésnapot kíván Bencének az esport1.hu és a Magyar Esport TV teljes stábja. Tartsunk egy kis múltidézést Bence profi pályafutásából és nézzük meg hol szurkolhatunk neki legközelebb.A magyar közösség számára természetesen már 2015-ben is ismerős volt a DeadFox név, ekkor még többek között az Ancients csapatát erősítette. Első komolyabb gárdája és eredménye a PixelFire csapatával született, hiszen ők küzdhettek meg 2016-ban az MLG Major pozícióért és ezen a Minoron született a leghosszabb LAN-on játszott mérkőzés is, amin szintén a DeadFox, flash, tabu, maeVe, BARBARR felállású PixelFire játszott. A pontos és részletes DeadFox történelemről a magyar érában orobeRto készített még anno fantasztikus bemutató videókat, ajánlom mindenkinek aki jobban megszeretné ismerni Bence Magyarországon eltöltött CS:GO karrierjét.

A HellRaisers csapatához  2016 szeptemberében csatlakozott, mint próbaidős játékos és bár saját elmondása szerint sem fő AWP-s, akkoriban még ő töltötte be ezt a szerepet a csapatnál, hiszen az akkori felállásból ő volt az egyik legtehetségesebb a fegyverrel. Mondhatjuk, hogy szinte azonnal a mély vízbe került Bence, hiszen a World Cyber Arena 2016 döntője után olyan versenyeken kellet bizonyítania, mint az EPICENTER, az ESL Pro League 4. szezonja vagy éppen a 2017-es ELEAGUE Major kvalija. Ahol mivel 6-8. helyen zártak bejutottak az ELEAGUE Major mezőnyébe és 2017 januárjában már szurkolhattunk is az első magyar játékosnak aki kijutott a profi CS:GO legrangosabb versenyére.Onnantól pedig megállíthatatlanul pörög a szekér, a HellRaisers jócskán átalakult ahhoz képest, mint ahová Bence érkezett, de a jelenlegi ANGE1, DeadFox, w0xic, ISSAA, Hobbit felállás a világ legjobbjai között szerepel, szinte bárkit képesek megszorongatni és gyakorlatilag minden nagynevű versenyen ott vannak. Természetesen náluk is voltak hullámhegyek és hullámvölgyek, de ANGE1 és DeadFox sokkal többet ad a csapatba, legalábbis belsőleg, mint azt gondolnánk. Tavaly tavasszal itthon is szurkolhattunk Bencének és a HellRaisers-nek, hiszen ők is részt vettek a V4 Future Sports Fesztiválon, az ottani szereplésükről a mousesports elleni meccs után nézhettek meg egy interjút.

2018-ban egyértelműen a FACEIT London Majorön érték el legnagyobb eredményüket, itt bejutottak a legjobb 8 közé, így nem csak meghívást kaptak a két napja kezdődött IEM Katowice Majorre, de rögtön az Új Legendák szakaszba kerültek. Tehát aki eddig nem látta Bencét a magyar nyelvű Major közvetítésen a Magyar Esport TV Twitch csatornáján, nyugi, ott van a HellRaisers, de ők még gyakorlással tölthetik ezt a hetet, hogy jövőhéten szerdától a legjobb formájukban tudjanak majd játszani.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: facebook.com/deadfoxstream

Kövess Minket!