Ingyen játék jár a Divison 2 előrendelőinek

Ingyen játék jár a Divison 2 előrendelőinek

A Tom Clancy's Division 2 előrendelői egy ajándék játékot is választhatnak az Ubisoft által felajánlottak közül!

Megéri előrendeli a Tom Clancy's Divison 2-t, mivel a játék mellé további ingyenes ajándékot kapunk a Ubisoft jóvoltából. Alig kell már csak várni és elindul a nyílt béta, amiben bárki elmerülhet három napon keresztül. Ehhez nem kell előrendelés, csak egy jó internet és rengeteg türelem, mivel a privát béta tapasztalatai alapján fixen összeomlanak majd a szerverek. De a legfontosabb, hogy milyen ingyenes játékok közül válogathat az, aki előrendelte Ubisofton, vagy Epic Games Store-on keresztül a Division 2-t?

Három Ubisoft cím közül lehet választani. Az első a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands, ami 2017-ben jelent meg és a jövőbe vezérel minket, ahol egy speciális négy fős osztag irányításával kell felszámolnunk a Santa Blanca drog kartelt a gyönyörű, de annál veszélyesebb Bolíviában. 

 

A második opció a Watch Dogs 2, amiben Marcus Holloway, a brilliáns fiatal hacker bőrében garázdálkodhatunk San Fransisco nyílt világú városában.

 

A harmadik játék, amit tálcán kínál a Ubisoft, a Far Cry Primal. A sorozat egyik legizgalmasabb darabjában nem a lövöldözés és a lángszórók játsszák a főszerepet, hanem a dárdánk, az íjunk és a mamutok. Aki szereti a Far Cry sorozatot és oda van a kőkorszakért annak tökéletes választás a Primal.

Mindhárom ingyenes játék az alapverzióval, DLC-k és egyéb plusz tartalmak nélkül zsákolható csak be. A Division 2-t előrendelhetitek a Ubisoft és az Epic Games Store oldalán. Hivatalosan 2019. március 15-én jön ki a teljes verzió, addig már csak egy hónap van hátra!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!