Hamarosan visszatérhet a Drum Gun a Fortnite-ba

Hamarosan visszatérhet a Drum Gun a Fortnite-ba

Azt nem tudni, hogy csak a kreatívba, vagy az éles meccsekre is, de valószínűleg hamarosan kiderül.

A 7.40 frissítés rengeteg újdonságot és régóta várt hibajavítást hozott. Az adatbányászok hamar el is kezdték átnézni fájlokat, amik között pár skin és komoly pályaváltozásokat is megtaláltak.

Később viszont az igazán kitartó leakerek tovább vizsgálgatták a fájlokat és az egyikőjük, –név szerint Lucas_Yoshi– pár igen érdekes fájlt talált, amik a 7.40-el kerültek vissza a játékba:

A fájl nevei alapján úgy néz ki, hogy visszatér a Drum Gun, –méghozzá a játék Battle Royale részébe, hiszen a fájl előtt olvashatjuk az Athena szót, ami a Battle Royale-ra utal. Egyelőre négy lehetséges opció van kilátásban.

  • Használhatjuk majd az Unvaulted LTM-ben
  • Csak a kreatívba érkezik
  • Megérkezik újra a rendes meccsekre
  • Teljes reworköt kap és ténylegesen visszatér a játékba

Ezek közül talán a legvalószínűbb az Unvaulted LTM vagy éppen a kreatívba való visszatérés, de a mostani frissítések láttán nem lepődnénk meg, ha újra Unvaultolnának egy tárgyat. A Rework –vagy legalábbis egy nerf– egyértelműen kijár a fegyvernek, hiszen az ötödik szezonban teljesen tönkretette a metát, épp ezért kellett kikerülnie a játékból. Egyszerűen túl gyors és erős volt egy hatalmas tárral, így ezeken akár mind lehetne nerfelni, ha nem szeretnék, hogy mindenki csak egy Drum Gunnal és egy Shotival szaladgáljon. Egyelőre viszont hivatalos információink nincsenek, –így még az is előfordulhat, hogy nem kezd semmit az Epic az újdonsült fájlokkal.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!