Megjelentek az első repedések a Fortnite pályáján

Megjelentek az első repedések a Fortnite pályáján

Minden földrengéssel tovább nőnek a repedések, –de újak is keletkeznek!

Nagyon úgy néz ki, hogy végre tényleg elindult a hetedik szezont befejező eseménysorozat. Már egy jó ideje érezhettük a játékon belüli földrengéseket, de azok nyomot még nem hagytak a pályán. Egészen a 7.40-es frissítésig, hiszen tegnap óta több helyen is feltűntek repedések, –sőt voltak, amiket sikerült is lencsevégre kapni miközben elkészültek.

Egy nemrégiben készült videón már azt is láthatjuk, hogy a folyamatos földrengések egyre inkább hosszabbá teszik ezt a repedést:

Végül pedig sikerült levideózni a harmadik törést is a folyó közelében:

Úgy néz ki tehát, hogy minden egyes földrengésnél érdemes körbenézni a pályán, hiszen valahol egy kicsit szétnyílhatott a föld. Érdemes megemlíteni, hogy eddig mindhárom repedés a piros körben jelentkezett:

Nem messze attól a Wailing Woods-tól, ami állítólag hamarosan így fog kinézni:Nem tudni, hogy lesznek-e olyan darabok a szigetből, amik teljesen le vagy szét szakadnak, de ezek a földrengések lesznek a sztori fő pontjai. Sajnos még azt sem tudhatjuk, hogy a jégkirály és a tűzkirály hogyan kapcsolódik a történethez, ahogy azt sem, hogy mi okozza ezeket a rengéseket. Kíváncsian várjuk a történéseket, ha pedig valami érdekeset kreál a folyamatos természeti katasztrófa, azt nálunk olvashatjátok el először!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!