Igazi klasszikusokat zsebelhetünk be Steamen, most akciósan!

Sokan napi szinten használjuk, mégsem mindig vesszük a fáradtságot, hogy átnézzük az akciókat. Ezt most mi megtesszük helyettetek és bemutatunk 5 játékot, amik most jó áron vannak.

Egyik nap véletlenszerűen ránéztem a Steamre és újfent tudatosult bennem, hogy még mindig tele a bolt hatalmas akciókkal. Ezekről viszont jó eséllyel sokszor lemaradok, mert nem nézem át napi-, vagy akár heti szinten az akciók listáját. Abba is szinte biztos vagyok, hogy nem én járok egyedül ebben a cipőben, így elsősorban azoknak az embereknek szeretnék segíteni, akiknek nincs türelme (vagy kedve) rendszeresen átnyálazni a Steam boltját kedvezményes játékok után kutatva.

01

Civilization VI

A méltán híres és régóta futó Sid Meier's Civilization sorozat legújabb része immáron a hatodik. Ha szeretjük a bonyolultabb stratégiai játékokat –és képesek vagyunk egyszerre több mindenre figyelni–, akkor mindenképp érdemes tenni egy próbát vele. Eleinte lehet, hogy kicsit soknak tűnhet, de egy-két óra és rá is lehet érezni. Az alap verzió most 17,99€, míg a gold edition –jóval több kiegészítővel– 40,09€.


Ha pedig igazán rákapnánk az ízére, a legújabb kiegészítő a Gathering Storm, ami sajnos nem akciós, viszont lehetünk benne a magyarokkal, felépíthetjük a Parlamentet, mint csodát és Mátyás királlyal uralkodhatunk.

Borderlands

Egyedi grafikájával, vicces történetmesélésével, jól optimalizált játékmenetével, rengeteg fegyverrel és persze a különféle karakterekkel ez a játék is hamar belopta magát az emberek szívébe. Nem feltétlenül mai darab, de még mindig bármikorelő lehet venni akár egyedül, akár a barátokkal, ha csak egy kis gőzt szeretnénk kiadni magunkból, esetleg nevetni egy jót. Most ráadásul van egy úgynevezett Handsome Collection, amiben mindkét játék minden kiegészítőjével együtt megtalálható. Mindez 14,90€-ért, ami igencsak baráti ár.

Dark Souls

Igazából három játékról van most szó, de mivel mindhárom akciós éppen, ezért egy kalap alá vesszük őket. Egy újabb legendás sorozatról van szó, aminek még az első részével is a mai napig sokan játszanak, nem véletlenül adták ki a Remastered verzióját. Most ráadásul mindhárom akciós, ha pedig bírod a nehéz játékokat a grindolást, akkor ezt neked találták ki. Azt hozzá kell tenni, hogy nem egyszerű megtanulni; sokan előbb adják fel, mint hogy ez összejönne, és valószínűleg meg fogunk benne halni, sokszor. De pont ez a szépsége ennek a trilógiának!

XCOM

Ha bírod a taktikai játékokat és az űrlényeket, –pontosabban ki nem állhatod az utóbbiakat–, akkor ezt a csomagot is neked készítették, ráadásul fantasztikus áron. Aki nem ismerné a játékot; lényegében egy körökre osztott harci taktikai játék, ahol különféle képességekkel megáldott ügynököket irányítunk és fejlesztünk. Az ő feladatuk, hogy megvédjék a földet a megszálló űrlényekkel szemben. A The Bureau - XCOM Declassified ugyanezt a világot dolgozza fel, de itt már kicsit közvetlenebb irányítással, némileg kevesebb taktikával, viszont TPS nézettel áld meg minket. Ez a kettő együtt most 9,99€.



Mafia

A GTA mellett talán a másik legismertebb autós, lövöldözős sandbox játék, mely a korai mafia napjait idézi fel Amerikában, amikor még bárkiből lehetett valaki. A Mafia egy talán egy örök érvényű alkotás, amihez kettő és a három csak még többet tett hozzá. Számos küldetés, megannyi érdekes történet és karakter, csavarok, átverések és csalódások tömkelege, izgalmas üldözésekkel és lövöldözős jelenetekkel. Ez mind megvan ezekben a játékokban mégis az egésznek a hangulat még tesz hozzá valami pluszt is. Most a teljes trilógia ráadásul mindössze 17,40€-ért elvihető!



KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!