Így csináld meg a "Keress 15 érmét kreatívban" kihívást

Ez az egyetlen küldetés, ahol tényleg elkél a segítség!

A szezon végeztével hatalmas Valentin-napi ajándékkal lepett meg minket az Epic Games. Sose hittük volna, hogy az egyik legnagyobb bevételi forrásokat ingyen odaadják a játékosoknak, de ez a nyolcadik szezonban mégis bekövetkezett.

Ahogy azt a fenti cikkben is olvashatjátok, összesen 13 kihívást kell megcsinálni ahhoz, hogy jogosultak legyünk az ingyenes Battle Pass-re. Természetesen egy kivételével az összes küldetés igen egyértelmű, de a kreatív módban megszerzendő érmék sok időt elvehetnek az életünkből, ha nem jól csináljuk. Először is érdemes leszögezni, hogy nem egy pályán vagy az összesen kell összeszedni a 15 coint, elég ha egy tetszőleges pályát kiválasztunk, gyorsan összeszedjük a legfeltűnőbbeket, majd kilépünk és újra csináljuk. Összesen két közösség által elkészített pályát tudunk ajánlani.

1. MOVE! (5784-9957-9392)

Nagyon egyszerűen megcsinálható pálya, de ha nagyon gyorsan akarunk végezni, akkor az első öt érme felszedése után kilépve újra felszedhetjük az első ötöt, így háromszor megcsinálva már kész is a küldetés.

2. KTC's BR Solos (3925-5236-2736)

Ehhez még videó is társul, így tényleg nem lehet nehéz, bár egy kicsit időigényesebb, mint az előző megoldás

Walkthrough-"Collect 15 coins in featured creative island" from r/FortNiteBR

Más hasonló küldetéssel a leakek szerint nem találkozhatunk és a ma délelőtt megnyílt kihívások sem okozhatnak túl nagy gondot nekünk. 13 küldetés után pedig már hátra is dőlhetünk, hisz megszereztük az ingyen Battle Pass-t a következő szezonra is.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!