Teljes elégedetlenségbe torkollott egy Fortnite rendezvény Angliában

Teljes elégedetlenségbe torkollott egy Fortnite rendezvény Angliában

Kilátogatók tömegei követelnek visszatérítést a szervezőktől!

Ezen a hétvégén rendezték meg a Fortnite Live - Norwich nevű eseményt Angliában, Norwich városában, amelyet a szervezők az év Fortnite eseményeként promóztak. A rendezvény leírásában egész napos online játékokat, táncversenyeket, különféle kihívásokat, őrült megmérettetéseket és zseniális próbatételeket ígértek a kilátogatóknak, a beszámolók alapján azonban ebből nem sok minden valósult meg.

Természetesen az esemény nem volt ingyen, a standard jegy 12 Fontba, több mint 4300 Forintba került, ha pedig akartunk egy kis előnyt másokkal szemben, akkor az további 20 Font kiadást jelentett. A kilátogatók beszámolói alapján az egész esemény egy orbitális csalódás volt, ugyanis rengeteg dolog meg sem valósult, és bárhova akart menni az ember többórás sorok várták. A szervezők ugyan készültek valamilyen élő attrakcióval, ám a szülők szerint ez olyan színvonalúra sikerült, mint egy iskolai ünnepség. A rendezvény Facebook eseményének beszélgetésében külön posztként már nem is engedik megjelenni a véleményeket a rendezvényről, az esemény főszervezőjének bejegyzése alatt azonban mást sem találni, mint elégedetlen szülőket, akik kártérítést követelnek.

A rendezvényről készített élő videó is sok mindent elárul, egy hölgy járja körbe a helyszínt, amin bemutatja, hogy mennyire nagyszerű is az, ám azonnal észrevehető, hogy ez nem teljesen így van. Ahhoz képest, hogy az év Fortnite eseményeként reklámozták, a videóban látható egy meglehetősen kicsi shop sátor, egy valóban nagyon nagyon mini színpad, és egy méreteiben nem teljesen kivehető gaming aréna, ahol Fortnite-ozni lehetett. Ezenkívül látható még a videóban egy felfújható légvár, a BBC beszámolója szerint pedig kint felállítottak egy lazer-tag pályát, illetve egy mászófalat. Nos ez bizony önmagában elég sovány szervezésnek tűnik, a kommenteket olvasva pedig voltak családok, akik 80-130 Fontot is otthagytak a bejáratnál, ennyi pénzért cserébe pedig csak hosszú sorokat kaptak.


Reméljük a jövőben nem fordul elő még egyszer ilyen, és hogy a pórul járt szülők valamilyen módon visszakapják a pénzüket. Érdemes megtekinteni azt a videót is, amit az egyik szülő osztott meg a fő bejegyzés alatt, ezen a visszatérítésért várakozók sora látható. Nem lepődnénk meg, ha a tegnapi katasztrofális nap után a mai második napon pangana a hely az ürességtől.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!