8 különböző NERF Fortnite fegyver érkezik a tavasz folyamán

8 különböző NERF Fortnite fegyver érkezik a tavasz folyamán

Tavaly eleinte szóbeszéd, aztán hivatalos információ volt, most pedig bemutatták az egész kollekciót!

A Fortnite sikerét számos iparág próbálja meglovagolni, köztük természetes a hétköznapi játékok és kiegészítők ipara, hiszen láthattunk már Fortnite-féle Pop! figurákat, kulcstartókat is. Most a Hasbro által gyártott NERF fegyverszéria nyitott egy vonalat a Fortnite mordályainak, az arany SCAR vagy a kék Tactical Shotgun már élőben is elérhető.

Az árak helyenként elég borsosra sikerültek, a SCAR bizony 50 dollárt kóstál, de a Hand Cannon elég baráti, 10 dollárért vihető. Az összes fegyvert megtekinthetitek az alábbi képre kattintva:

Persze a 8-ban benne van az is, hogy a legkisebb stukkerből, a Microshotsból 3 különbözőt adnak ki; egy láma fejet, egy vérbeli mini NERF pisztolyt és egy mini rakétavetőt.

Jó eséllyel hazánkban is a boltok polcaira kerülnek majd, hiszen van magyar partner a Hasbro termékek forgalmazására, de ami biztos, hogy a Hasbro weboldalán már előrendelhetőek a stukkerek. A hivatalos megjelenést 2019 tavaszára tették, valószínűleg az előrendelt darabok is ekkor érkeznek majd meg!

Nektek hogy tetszenek a fegyók? Beszereztek esetleg egyet?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép

Galéria

Kövess Minket!