Megérkeztek a Major első körének párosításai, segítünk dönteni, hogy kit válasszunk a Pick'Em-ben!

Megérkeztek a Major első körének párosításai, segítünk dönteni, hogy kit válasszunk a Pick'Em-ben!

Most indul csak igazán a Major, ahol Bencéék igen nehéz ellenfelet kaptak.

Február 20-án, tehát szerdán végre elindul a Major legfontosabb szakasza, ahol március elején már új bajnokot avathatunk. Itt lép pályára majd DeadFox és a legesélyesebb csapatok is. Ma délután végre az első körös párosítások is megérkeztek, ahol igazán komoly párbajokat nem láthatunk majd, de Bencééknek egészen biztosan nem lesz könnyű dolga. A Pick'Em kihívások ezúttal roppant fontosak, hisz Souvenir láda drop múlhat rajta, épp ezért ezúttal egy profi magyar játékos, Gabesson segít nektek abban, hogy kire voksoljatok.

ENCE vs. Renegades

Két igen erős középcsapat küzd majd meg egymással a nyitómeccsen. A múlt héten a Renegades végzett előrébb, ennek ellenére az ENCE óriási teljesítményt nyújtott a Minoron. Szerintem nagyon kiélezett párharc lesz, a Renegadesnek adnám a győzelmet, mondjuk 60-40 arányban.

BIG vs. Vitality

Nagyon sok fog múlni ZywOo teljesítményén. A BIG egy vadi új felállással érkezik, nem rég csatlakozott XANTARES, és nem rég lépett le smooya. Valamiért a BIG-et érzem nyertesnek, de nem igazán lehet tudni mit várhatunk. 60-40 a németek javára.

NaVi vs G2 

Elérkeztünk az első kör egyik, ha nem a legegyértelműbb mérkőzéséhez.  A NaVi jelenleg top3 csapat a világon, a G2 pedig éppen, 3-2vel jutott ki a tornára. A statisztikák egyértelműen a NaVi mellett szólnak. Persze, ha s1mple es electronic rossz napot fog ki, lehet esélye a G2nek, de ilyen nagyon-nagyon ritkán van. 80-20 Zeusék javára.

FaZe vs HellRaisers

Az allstar csapat DeadFoxék ellen. A FaZe-ben ugye AdreN fog játszani, az új igazolás. Kíváncsi vagyok Karrigan hiánya mennyire fog meglátszódni a csapaton, hisz ő volt az irányító. Én úgy gondolom könnyen gondban lehet a FaZe, ha YNK(coach) nem tudott megfelelő munkát végezni, ugyanis a HR egy nagyon strukturált csapat ellenben velük. 60-40 a FaZe javára, de DeadFoxék, akár meg is foghatják sztárokkal tömött csapatot.

NRG vs. NiP

A NiP a szívemhez egyik legközelebb álló csapat, de sajnos azt kell mondjam, hogy az NRG fog nyerni. Iszonyatosan jók voltak a kvalifikáción, egyénileg és csapatban is szinte tökéletes játékot tudtak mutatni, 65-35!

Liquid vs. AVANGAR

Egyértelmű Liquid, a torna egyik legjobb csapata találkozik az egyik leggyengébbel!

MiBR vs. Cloud9

A sors furcsa fintora, hogy pont ez a két gárda került össze ismét. Persze Tarik és Stewie sem játszik már egyik csapatban sem, de a tavalyi cserélgetések miatt külön rangadóvá vált a két csapat harca. Az mibr a másik kedvenc csapatom. És nagyon remélem, hogy most újra tudnak robbantani. A Cloud9 elég gyér teljesítményt nyújtott a kvalin magához képest, az MiBR újra brazil felállással támad, teljes erőbedobással. MiBR győzelem 70-30!

Astralis vs compLexity 

Egyértelmű Astralis győzelem. Csak a Liquid vs. AVANGAR mérkőzést tudom ismételni; a világ legerősebb csapata játszik szerintem az egyik leggyengébb csapattal aki indul a tornán. 90-10 a minimum döntő esélyes dánok javára!

Reméljük, hogy segíthettünk nektek dönteni néhány szorosabb összecsapásban, de ne felejtsétek el, hogy még a legjobbak is tévedhetnek. A cikk a szerző szubjektív véleményét tartalmazza, így mindenki csak saját felelősségre használja a tippeket akár a Pick'Em-hez, akár szerencsejáték oldalakon!

Biztos 3-0-ás továbbjutónak egyértelműen az Astralis-t és a Liquidet mondanánk, míg 0-3-mal valószínűleg az AVANGAR és a compLexity esik majd ki!

Kövess Minket!