Csúnya vereséggel kezdett a HellRaisers a FaZe ellen!

Csúnya vereséggel kezdett a HellRaisers a FaZe ellen!

Kemény ellenfelet kapott már a nyitómérkőzésén a HellRaisers.

FaZe Clan ellen debütált DeadFox és a HellRaisers az IEM Katowice Major tornáján. Ebben a cikkünkben részletesen beszámolunk a mérkőzésről.

A pálya Train lett, melyet a FaZe választott, a HR pedig természetesen a CT oldal mellett tette le a voksát kezdőoldalként.

Az első pisztolykörben kapásból dupla emberelőnyre tett szert, a bomba azonban lekerült amit sikeresen megvédett a FaZe. A soron következő körben force mellett döntött a HR, amit szintén elbuktak, így az utána következő eco ledarálását követően már 3-0-volt a YNk edzette csapatnak.

Innentől kezdve pedig szépen építkezett a HellRaisers, bár csupán csak úgy sikerült kiegyenlíteniük, hogy egy full eco elleni kört 3v5-ös emberhátrányból fordítottak vissza, majd hatástalanították a bombát.

A következő három kör viszont ismét a FaZe-nél landolt, úgy, mint ahogy ezek a gránátok GuardiaN-ra, de NiKo egy szép triplával korrigált. A félidő végül 11-4-es eredménnyel zárult.

Sajnos a második félidő pisztolyköre sem úgy alakult, ahogy azt a HellRaisers eltervezte, ráadásul az újból megpróbált force kör sem vezetett sikerre, így az ezt követő kör ledarálása utána már 10 körös differencia volt a FaZe javára.

A mérkőzést végül a FaZe meg is nyerte 16-4-re, így a 0-1-es kalapba került a HellRaisers, ahol még várnak ellenfelükre, csakúgy, mint a FaZe, akik majd egy szintén egy győzelemmel rendelkező csapattal fognak játszani, mely mérkőzések ma este kerülnek megrendezésre!

A magyar élő közvetítés továbbra is megy, gyertek és szurkoljatok a HR-nek este is!

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!