Mi menthetné meg a Hearthstone-t: erős véleményeket fogalmaztak meg a profik

Mi menthetné meg a Hearthstone-t: erős véleményeket fogalmaztak meg a profik

Twitteren Ayala, azaz Iksar megosztott egy kérdést. Már 2100 válasz érkezett rá. Mi a gond a Hearthstone-nal?

Az elmúlt napokban minden Hearthstone-os szeme a Twitterre szegeződött, mivel Dean Ayala, azaz Iksar feltett egy kérdést, amire gyakorlatilag minden véleményvezér kártyás reagált. Mit szeretnének pluszban a Hearthstone-tól és mit akarnának, hogy visszakerüljön?

Hafu, CzechCloud, Trump és még rengetegen válaszoltak Iksar kérdésére, amik közül a legjobbakat kiemeljük. Aki kíváncsi az összes reakcióra, érdemes végigpörgetni a tweeteket, mert akadnak közöttük gyöngyszemek, amiket jobb, ha a Blizzard is komolyan vesz majd, mikor belevágnak a jövőbeli fejlesztésekbe.

Több kiegészítő, vetésforgóban változó Basic és Classic szett, az OTK paklik gyengítése és a Hearthstone Auto Chess. Trumpnak ez kéne, hogy újra lelkesedjen a játék iránt. De mit gondol Hafu?

"Speed arénák", azaz gyorsabb animációk és rövidebb körök. Különleges mód lehetne, amivel a veterán arénások ismét felpöröghetnének.

Firebat, az egykori világbajnok sem rejtette véka alá az érzéseit. Hiába jók a lapdizájnok, a kreatív paklik és törekedik a fejlesztőcsapat az egyensúly megteremtésére, ha netdeckelni mindig csak azt érdemes, ami épp a legjobban teljesít.

Evangelion is megjegyezte, hogy a Solo Adventures, azaz az egyszemélyes kalandok mennyire jót tennének most a játéknak. Mivel kevesebb lapot lehet ezen a módon megszerezni, ezért átlagosan erősebbek ezek a kártyák és olcsón is hozzá lehetett jutni a szárnyakhoz. 3500 aranyért most is elfogadnánk egy teljes Naxxramast.

Valami nagyon nem jól működik a Blizzardnál, ha Iksar már a játékosoktól várja a javaslatokat, ahelyett, hogy a fejlesztőcsapatával gondolkodna az áprilisi Hall of Fame-en és egyéb a jövőben megjelenő tartalmakon. Szürke és unalmas lett a játék a profik és a rajongók szerint, amivel kezdeni kell valamit nagyon gyorsan, különben a Hearthstone napjai meg vannak számlálva. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!