Nem sikerült a győzelem a NiP ellen sem a HellRaisers-nek

Nem sikerült a győzelem a NiP ellen sem a HellRaisers-nek

Újabb fricska, ezúttal a NiP köpött bele a HR levesébe.

Egy győzelem a finn ENCE ellen, illetve egy vereség FaZe ellen. Ezen mérkőzések tudatában folytatta útját a HellRaisers, így az 1-1-el állók között a svéd Ninjas in Pyjamas lett az ellenfele a HR-nek.

A pálya Overpass lett a veto után, melyet a HellRaisers választott, így a svédeknek dönthettek a kezdőoldalról, mely természetesen CT-re esett.

Az első pisztolykörben kapásból egy REZ show szemtanúi lehettünk. A HR-től már megszokhattuk, hogy bukott pisztolykört követően force buy mellett teszi le a voksát, ez azonban ismét nem jól sült el, az eco kört ledarálva pedig már 3-0-ra vezetett a NiP.

Az első fegyveres körben woxic lőtt egy szép triplát az AWP-vel, az after plant szituációt viszont nem sikerült megoldania a HellRaisers-nek, hiszen a dennis-Lekr0 duó megoldotta a 2v2 szituációt. 

4-0-ás állásnál azonban egy gyönyörű DeadFox dupla nyitónak köszönhetően sikerült elfoglalni " B " rakót, így megszerezte első körét a HR.

A svédek azonban sokat nem lacafacáztak, és azonnal visszavágtak a bukott körért. Egészen 10 körös előnyre tudtak szert tenni, majd egy DeadFox 1v2 clutch megoldásának köszönhetően ismét kör landolt a HR oldalán.

A NiP azonban ismételten összeszedte magát, és behúzta a soron következő két kört, így a félidő 13-2-es eredménnyel zárult a svédek javára.

Az első pisztolykörben REZ parádézott, a másodikban azonban woxic mutatta meg, hogyan is kell bánni a P2000-el, így kezdhetett zárkózni a HellRaisers.

A fellángolás azonban csak három körig tartott, a NiP végül 16-5-re lezárta a mérkőzést, így az egy győzelmük mellett most már két vereséggel rendelkezik a HellRaisers, következő ellenfele a mai este folyamán derül majd ki, mérkőzésük pedig holnap kerül majd megrendezésre.

A magyar nyelvű közvetítés továbbra is megy, holnap pedig továbbra is követjük DeadFox és a HellRaisers útját, mely mérkőzés(ek) már BO3-ban fognak lejátszódni. Gyertek és szurkoljatok!

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!