Remek Fortnite eredményeket értek el a magyarok a közelmúltban

Remek Fortnite eredményeket értek el a magyarok a közelmúltban

A Share the Love duo versenyén is voltak sikerek a Champion Divisionben, illetve a Trio kupán is remekeltek a srácok!

A Fortnite kompetitív vonala az elmúlt időszakban a szokásosnál jobban felpörgött kicsit, ami elsősorban a divíziókra osztott in-game versenynek volt köszönhető. Itt az emberek megmérettethetik magukat, hogy aztán különféle divíziókban küzdjenek meg a sikerért!

Az esemény természetesen a Fortnite krémjét hozta össze, a csúcsok csúcsának pedig a Champion Division számított, ami alatt ott volt a Contender Division, az alatt a Prospect Division, végül pedig az Open Division. Az esemény ugyan még tart még van belőle ugyanis három session, van azonban két magyar játékos, akik szépet mentek a tegnapi, harmadik sessionben. MnX és duo társa, matexm8 egészen a 19. helyig küzdötték magukat a ranglistán. Ez bizony fantasztikus teljesítmény, elég ha csak megnézzük, hogy előttük nem sokkal milyen nevek szerepelnek. Ott van a dinamikus Atlantis duo, de a 9. helyen ott figyel az LDLC párosa is.

Az egyik mérkőzést egyébként pont az Atlantis ellen nyerték meg a srácok.

A másik szép eredmény, aminek örülhettük szintén MnX és matexm8 nevéhez köthető, itt Drx-szel, a Rift Esports LoL játékosával kiegészülve küzdötték fel magukat a trio kupa 10 legjobbja közé Európa szinten. A második fordulót a hetedik helyen zárták, a harmadikat pedig a tizediken.


A duo kupa eseményeit visszanézhetitek Mnx alábbi vodjában!

Nézd meg MnX___ hízó beavatása !kupa | CC:FANTASTIC-MNX | 1600+ Wins | !ecigi !montage !nyertes !mitro című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Gratulálunk a játékosoknak, további sok sikert minden magyar résztvevőnek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!