Az Epic Games AMA-t hirdetett a mai napra, amin Ti is kérdezhettek tőlük

Az Epic Games AMA-t hirdetett a mai napra, amin Ti is kérdezhettek tőlük

Ritkán van ilyen alkalom, most azonban három Epic dolgozó is széket ragad, és egy teljesen órán át lesi majd a közösség kérdéseit!

Általánosságban elfogadott dolog, hogy egy-egy fejlesztő, vagy épp sportcsapat AMA-t (Ask Me Anything) hirdet, melynek keretén belül bármit lehet kérdezni tőlük, nem feltétlen csak ahhoz a területhez köthető dolgokat, amivel foglalkoznak. Ezzel is közelebb tudják hozni magukhoz a közösséget, egy közvetlenebb viszonyt tudnak kialakítani az emberekkel! Az Epic Games meglehetősen ritkán csinál ilyet, most azonban itt van a nagy alkalom.

A mai napon a mi időzónánk szerint 19:00 és 20:00 között várják a kérdéseket a Fortnite közösségétől a játék subredditjén. A Fortnite három különböző részlegéről érkeznek a résztvevők, úgyhogy, ha mindenképp a játékkal kapcsolatos dolgokra lennétek kíváncsiak, egész biztosan tudnak majd rá választ adni. Az alábbi Epic dolgozóktól lehet majd kérdezni:

  • EpicEricSW - a dizájnért felelős részleg vezetője
  • DanDaDaDanDan - fejlesztőmérnök
  • RZElive - producer

01

Természetesen a kérdéseiteket akár már a kezdés előtt megírhatjátok, hátha van annyira jó, hogy a kollégák az első megválaszolt kérdések közé fölveszik az AMA elején. Természetesen a kérdésnek angolul kell szerepelnie az oldalon. Valószínűleg nagyon sokan lesznek kíváncsiak arra, hogy a nyolcadik szezon mit is tartogat nekünk, és ki tudja, lehet, hogy valamilyen apró elhintést még kapunk is majd az Epic-es dolgozóktól. Ezenfelül a kommentek között már most van néhány nagyon jó kérdés, például, hogy terveznek-e betenni az Item Shopba egy vásárlást megerősítő kérdést, ugyanis nagyon sok a véletlen végrehajtott tranzakció egy rossz egérmozdítás miatt. Bárkivel megeshet, még azzal is, aki biztosra veszi, hogy vele sosem történne meg.

Ezenfelül van, aki a ranked rendszert feszegeti tovább, de érkezett azért egy-két lazább kérdés is, például, hogy az Epic Games főhadiszállásán kinek van a legtöbb győzelme. Tehát ma este 19:00, Fortnite subreddit.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!