Komoly mennyiségű kártya csomagot gyűjthetnek be a Masters Qualifier versenyek indulói

Komoly mennyiségű kártya csomagot gyűjthetnek be a Masters Qualifier versenyek indulói

A kvalifikációk 128 játékosa helyezéstől függően akár 20 pakkal is gazdagabb lehet. 

Tegnap éjjel izgalmas Hearthstone hírek érkeztek, ugyanis a Blizzard bejelentette, hogy a 2019-es versenyeken ejtik az eddig megszokott Conquestet és a Specialist formátumra váltanak. Dióhéjban ez annyit jelent, hogy a játékosok négy pakli helyett csupán egyet, illetve annak maximum 5 lapban eltérő másik két változatát vihetik a versenyekre. Az újítások láttán a profi játékosok nagy része izgatott lett és a legtöbben örömmel fogadták a változtatásokat, különösen Fibonacci, akinek régi vágya teljesülhet azzal, hogy három Warrior paklival áll rajthoz egy versenyen.   

"Végre három Warrior paklit is vihetek versenyre" - A profik elmondták a véleményüket

Ben | 19/02/22 14:10 Tegnap éjjel jött a hír, hogy a Hearthstone e-sport fejesei megunták a Conquest formátumot és bejelentették, hogy idén jönnek a Specialist versenyek ( Itt tuti van valami Sylvester Stallone poén, de most az istenért nem jut eszembe).

A formátumváltás mellett egyébként a versenyeket is máshogy, Masters Tournak fogják hívni, ahová a játékosok kiemelkedő Ladder helyezéssel, 120 pontos Year of The Raven teljesítménnyel, meghívásos alapon, de akár nyílt kvalifikációkon keresztül is bekerülhetnek. Utóbbiakat hívják Masters Qualifiereknek és minden egyes régió nagy versenye előtt kerülnek megrendezésre több héten keresztül, a továbbjutás mellett ráadásul még a legfrissebb kiegészítőből is lehet pakkokat nyerni, helyezés szerint a következő mennyiségeket:

  • 1. hely: 20 pakk
  • 2. hely: 20 pakk
  • 3-4. hely: 15 pakk
  • 5-8. hely: 10 pakk
  • 9-16. hely: 5 pakk
  • 17-32. hely: 3 pakk
  • 33-64. hely: 2 pakk
  • 65-128. hely: 1 pakk

Érdekesség, hogy ezek a nyereménypakkok a verseny utáni 48 órán belül megérkeznek a 128  játékosokhoz és elméletileg nem fordulhat elő olyan eset mint a HCT szavazós nyereménycsomagoknál, hogy heteket is késtek. Az első Masters Qualifier szezont egyébként Észak Amerikában tartják március-áprilisban, ezt követően Európa jön májusban és júniusban, míg végül Ázsia fejezi be júliusban és augusztusban. További részleteket a hivatalos bejelentőben találtok. 

Nektek egyébként hogy tetszenek a Blizzard változtatásai? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!