A repülők mennek, egy új jármű készül és 577 győzelme van a legügyesebb Epic dolgozónak

A repülők mennek, egy új jármű készül és 577 győzelme van a legügyesebb Epic dolgozónak

Az Epic Games kérdezz-felelekje nagyon jól sikerült, rengeteg fontos kérdésre kaptunk választ és persze egy kis trollkodásra is mindig volt idő.

A tegnapi Fortnite AMA az Epic Games részéről nagyon prímán sikerült, fontos információkat is megtudhattunk a nyolcadik szezonról, de olyan érdekességekre is választ adtak, minthogy egy skin időben mekkora utat jár be a tervező asztaltól az Item Shopig. Nézzük is először a legfontosabb dolgokat, aztán a kicsit lazábbakat.

  • A repülők a nyolcadik szezonban kikerülnek a játékból.

Card

  • A régi térképet nem valószínű, hogy viszont látjuk még egy LTM keretén belül sem. A fejlesztők erre a kérdésre azt írták, hogy az Unvaulted LTM -ami hamarosan megkapja a Classic nevet- a legjobb lehetőség arra, hogy a játékosok visszakapjanak egy darabot a Fortnite múltjából, ez azonban a régi térkép, illetve régi mechanikák elérését nem teszi lehetővé. Tárgyakból viszont igyekeznek majd minél többet elérhetővé tenni ebben az LTM-ben, és nagyon örülnek, hogy a játékosoknak ennyire bejött.
  • A ranked kérdésre meglehetősen homályos választ adtak a fejlesztők, a lényeg az, hogy ők egyelőre a Pop-Up cupokban látják a lehetőséget, így a klasszikus értelemben vett ranked valószínűleg még egy darabig nem érkezik.
  • A double shotgun mechanika sosem fog visszatérni a szigetre, a fejlesztők szerint ugyanis az a gyors tüzelés túl erőssé tette a fegyvert, így, hogy már csak lassan lehet lőni ezzel a nagy sebzéssel rendelkező fegyverfajtával, mondhatni sikerült egyensúlyba hozni.

Card

  • Az Epic műhelyben egy teljesen új egyszemélyes járművet hegesztenek, ami nem biztos, hogy megfér majd a Driftboard mellett, épp ezért aktív vitatéma most a fejlesztők között, hogy a Driftboard meddig maradjon bent. A játékosok reakciói nagyon pozitívak voltak rá, például nagy előnye hogy menet közben is lehet vele lőni. Ha az új járgány ezt a funkciót nem teszi lehetővé, akkor lehet hogy már hátrányból is indul a Driftboarddal szemben, de persze ez csak feltételezés, hiszen semmi konkrétumot nem tudunk az új járműről, csak azt, hogy egyszemélyes.
  • A nyolcadik szezonban végre megkapja Ragnarok azt a módosítást, amire még a nyáron szüksége lett volna, a vállán lévő csontok kitakarását orvosolják.
  • Végül pedig a fontosabb kérdések közt a fejlesztők megválaszolták azt is hogy "Egyetlen szó a nyolcadik szezonról?" Annyit mondtak rá, hogy banánok. Mindenki gondolja végig, hogy ezzel mire célozhattak.


Most pedig nézzünk meg néhány érdekes és szórakoztató kérdést, illetve választ, valahol ezek is ugyanolyan fontosak, hiszen közelebb hozzák a fejlesztőket a közösséghez.

  • "Kinek van a legtöbb győzelme a fejlesztők közül?" [EPIC] Tense (Mitch Meara), aki 577 győzelemmel rendelkezik.
  • "Tilted épülete biztonságban van?" Epic válasz: "Biztonságban van egyáltalán bármi?"
  • Egy hangmérnök kommentelő kérdezte, hogy hogyan is épül fel az Epic audioért felelős csapata. EpicEric elmondta, hogy egy nagyjából 20 fős részlegről van szó, és minden hangot, ami a játékban megtalálható, ők állítanak elő házon belül. Még az emote zenéket is.
  • Megtudhattuk, hogy a fejlesztőknek is hiányzik a börtön a pályáról.
  • Egy skinnek átlagosan 8-12 hét szükséges ahhoz, hogy a kigondolást követően eljusson a játékba. Ez tehát azt jelenti, hogy azok a skinek, amiket most a szezon végén kiadnak az Item Shopban, még az előző szezonban, vagy a hetedik szezon elején kerültek a tervezőasztalra.
  • Egy kommentelő megkérdezte, hogy melyik területet volt eddig a legnehezebb elkészíteni, a válasz szerint pedig Dusty Divotot (ugyan Dusty Depotot írtak, de Dusty Divotra gondolnak), mert ez volt az első olyan alkalom, amikor elszánták magukat egy terület jelentős megváltoztatására.

Nos, ennyi lett volna a kis összefoglalónk az Epic Games kérdezz-felelekéből, a kérdéseket és válaszokat ti is megtekinthetitek a Fortnite subredditjén.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!