Bejelentették a Fortnite világbajnokságot: komplett vagyonokat osztanak szét

Bejelentették a Fortnite világbajnokságot: komplett vagyonokat osztanak szét

Az Epic Games soha nem látott díjazású versennyel készül a nyáron!

Bő fél éve tudni már, hogy az Epic Games szeretne csinálni egy globális megmérettetést a Fortnite közösség számára, az első konkrét részleteket azonban csak most fedték fel.

A teljesen nyílt, bárki számára elérhető selejtezők április 13-án indulnak Solo és Duo formátumban, ezek 10 hétig fognak tartani június 16-ig, és már itt minden egyes héten 1 millió dollár a nyereményalap. Az igazi győztesek azonban egyértelműen azok a játékosok és csapatok, akik bejutnak a nagy döntőbe, itt ugyanis valódi vagyonokat tehetnek el. A 100 legjobb Solo játékos és 50 legjobb Duo csapat július 26. és 28. között találkozik New Yorkban egy...

30 millió dollár összdíjazású döntőn!

Itt már minden egyes bejutott játékos garantáltan kap 50 ezer dollárt, a világbajnokság Solo győztese pedig egyedül 3 millió dollárt vihet haza, ami több mint 800 millió Forint! Ezeket a számokat leírni is megdöbbentő.

Fontos azonban, hogy a versenynek van egy megfelelési szabályzata, tehát a selejtezők alatt is csak azok a játékosok kaphatnak nyereményt, akik már legalább a 13. életévüket betöltötték. A 13 és 17 év közötti játékosoknak szülői hozzájárulás szükséges.

Ezenfelül az Epic Games az év végéig minden héten tartani fog további 1 millió dolláros tournamenteket különféle módokban és formátumokban. Régiós és országos szinten is keresnek majd partnereket versenyszervezésre, hogy minél több országba juthasson el a kompetitív Fortnite, ugyanis a 2019-es szezon nyereményalapja mindennel együtt 100 millió dollár! 100 millió dollár...

Végezetül pedig az Epic Games a vb ideje alatt azoknak is kedvez, akik nem kimondottan profi beállítottságúak, számos szórakoztató eseményt fognak létrehozni custom mérkőzések során, amelyeken mindenki találhat majd egy kis jó kedvet!

Ez a bejelentés valószínűleg ismét megrázza az egész e-sport ipart. Nektek mi a véleményetek, valóban ekkora nyereményekre van szükség?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!