"Alábecsülöd az erőmet, Obi Wan!" - Anakin Skywalker érkezik a SW Battlefront II-be

Újabb játszható karaktert kapunk a Star Wars Battlefront II-höz. Ezúttal Anakin Skywalkerrel kaszabolhatunk!

A Star Wars Battlefront II legendásan sokat akart markolni, de végül elképesztően keveset fogott. Ez nem jelenti azt, hogy ne lenne játékosbázisa az Electronic Arts 2017-es akció-többjátékos játékának, de a mikrotranzakciók, DLC, a szörnyen unalmas játékmenet, továbbá a kevés játszható karakter, plusz a sivár pályák megadták az alaphangot, hogy a játékosok megutálják a játékot. Ettől függetlenül folyamatosan bővítik tovább a Battlefront 2-t, hamarosan Anakin Skywalker karakterével is pörgethetjük a fénykardot.

 

Szerencsére a fejlesztők legalább a humor terén képesek voltak maradandót letenni az asztalra, ugyanis Anakin szövegeit egy az egyben átemelték a filmekből. Olyan legendás mondatok hangzanak el a szájából, mint az "I am a slow learner", vagy az "I don't like sand. It's coarse and rough and irritating... and it gets everywhere." 

Ahogy nő a dühe Anakinnak, úgy lesz erősebb is, csak úgy mint a filmekben, ezért különleges játékstílusra számíthatunk majd február 27-étől, amikor élesedik a frissítés és végre kipróbálhatjuk a legendás jeditből lett sith nagyurat.

A nemrég érkezett Grievous tábornok, Dooku gróf és Obi-Wan Kenobi mellől nem hiányozhat Anakin Skywalker, a Kiválasztott.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!