Így reagáltak a legnagyobb streamerek a Fortnite nyolcadik szezonjára

Így reagáltak a legnagyobb streamerek a Fortnite nyolcadik szezonjára

A legtöbben pozitívan álltak az újdonságokhoz.

A tegnapi nap folyamán megérkezett a Fortnite 8. szezonja, a játék pedig ismét szintet lépett több szempontból is. Kiosztották az első ingyenes Battle Pass-eket, rengeteget változtak a hangok és a pálya is. A profik, vagy éppen a streamerek rengeteg játékos véleményét tudják formálni, így természetesen szinte mindannyian elmondták, hogy mit gondolnak a legújabb frissítésről és az új szezonról. A reakciók eléggé felemásak lettek, hiszen voltak, akik nagyon örültek a változásoknak, de néhányuknak ez a frissítés nagyon kevés volt. Nézzük is, hogy mit gondolnak a profik:

Ninja nem igazán osztott véleményt, de biztosak lehetünk benne, hogy nagyon élvezi a játékot, másképpen nem sikerült volna összehozni a 18-as (később 20-as) Squad winstreaket Courage-el, Shyperrel és Fearitsselfel.

Thiefs-nek is tetszett minden, kivéve az új hangok, bár ezzel közel sincs egyedül.

Dakotaznak tegnap még tetszettek az újdonságok, mára viszont már mást gondol:

HighDistortion nem igazán mondott véleményt a frissítésről, de az biztos, hogy az ágyúk nem lesznek a kedvencei

Végül, de nem utolsó sorban pedig Tfue, amerikai egyik, ha nem legjobb játékosa posztolt arról, hogy bizony neki kicsit sem tetszik az új szezon

Látszólag tehát nem lőtt mellé nagyon az Epic Games a nyolcadik szezonnal, Tfue-nak pedig lehet, hogy már nem az új szezonnal, hanem a játékkal vannak komoly gondjai, ami másfél év grindolás után teljesen érthető.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!