Ma is lesz ESL Katowice Royale, érkeznek a Duo megmérettetések

Ha kihagytad a tegnapi Solo fordulót, ma, illetve holnap pótolhatod a Duokkal!

Lengyelországban, Katowice városában komoly hétvége zajlik a Fortnite e-sport tekintetében, gőzerővel zakatol az 500 ezer dollár összdíjazású ESL Katowice Royale International fordulója, melyre a világ minden tájáról hívtak meg kiváló játékosokat. Itt van az Atlantis dinamikus duója, de a TSM is képviselteti magát, tőlük eljött például Myth.

Ez persze csak 1-2 név, itt van a FaZe Clan is, a G2 is, a Ghost Gaming, a Team Liquid két csapattal, a Virtus Pro, szóval az e-sport ipar apraja-nagyja. Viszont ha ez nem lenne még elég érdekes, akkor jöjjön az a tény, hogy a versenyt a nyolcadik szezon frissítésén játsszák, tehát hiába volt arról szó, hogy a komoly meccsek maradnak az előző patch-en, ezúttal nem ez történt, tehát nincsenek repülők, ott van a vulkán a pályán, amire félig meddig tegnap is szűkült a kör, és bizony nem kis akadályt jelentett a játékosoknak.

Ma tehát jönnek a Duo párbajok, tartsatok velünk most is 14:00-tól az alábbi Twitch csatornán!

Nézd meg esporthuLOL élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

A kommentátorok között köszönthetitek majd ismét Yusut, illetve az a Sweetet, aki decemberben bejutott a Winter Royale 100 legjobbja közé, több millió játékost előzve be ezzel Európa szerte. Persze a nyereményjátékunk is tovább pörög, ma is menő Fortnite kiegészítőket nyerhettek a chaten. Figyeljétek az adást, ha a kommentátorok szólnak már ki is csaphatjátok a !fortnite parancsot.

Végül pedig, ha lemaradtatok az első napról, az alábbi videóban visszanézhetitek.

Nézd meg esporthuLOL Nézői játékok, feedeljünk együtt - !giveaway !annie !zseton !div című tartalmát a twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!