Humble Monthly április: nagyszerű játékok, potom pénzért

Humble Monthly április: nagyszerű játékok, potom pénzért

Két Big Mac menü áráért, három nagyszerű játék azonnal a tietek lehet!

A Humble Bundle Monthly előfizetési akciója már több, mint három éve indult hódító útjára. A koncepció ötvözi a zsákbamacskát és a klasszikus garantált előfizetési ajándékokat. Minden hónapban két-három játékról rántják le a leplet, a maradék 7-8-at csak akkor kapjuk meg, amikor lejár az akció és a naptár átfordul a következő hónapba. Márciusban, ha kifizetjük a 12 dolláros árat, azonnal megkapjuk a Mutant Year Zero: Road to Eden, Northgard és Absolver játékokat, amik végleg megmaradnak a könyvtárunkban. Mindegyik program aktiválható Steamen, tehát garantáltan jó vételnek számít mindenkinek!

Mutant Year Zero: Road to Eden

Kacsákkal és varacskos disznókkal harcolhatunk ebben a stratégiai-akció játékban. Az XCOM rajongóinak ismerős lehet a körökre osztott, külső nézetes játékmenet, amiben a lopakodás és a tökéletes pozíció megtalálása lesz az elsődleges célunk. 

Northgard

Az északi vidékekre kalauzol el minket a Northgard, az elmúlt évek egyik legizgalmasabb stratégiai játéka. A viking klánokat egymással szemben és egyéb hatalmas szörnyek ellen kell diadalra vezetni, miközben a Settlers-érzés mindenkiben fellángolhat.

Absolver

Egy maszk mind felett! Ebben a többjátékos online akciójátékban valódi harcművészekké válhatunk, ugyanis minden mozdulatunkat megtervezhetjük, legyen az támadás, védekezés, vagy kitérés. Pörgős, izgalmas és remek kikapcsolódást biztosít!

A többi játékot később leplezik majd le, de a fenti hárommal addig is kiválóan szórakozhattok. Ne hagyjátok ki ezt a nagyszerű ajánlatot, irány a Humble Bundle, ahol még 33 napig behúzhatjátok a csomagot!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!