Néhány héten belül játszhatunk az Elder Scrolls: Blade-del

Néhány héten belül játszhatunk az Elder Scrolls: Blade-del

Hamarosan érkezik a legújabb Elder Scrolls játék. Igaz mobilos lesz, de ez a mai világban annyira nem meglepő.

A tavalyi E3 kiállításon jelentette be a Bethesda, hogy új Elder Scrolls játékot készítenek. Hirtelen mindenkinek kihagyott egyet a szíve, aztán szerencsére megnyugtatták a felspanolt közösséget, hogy csak egy mobilos címről van szó. Azóta nem sokat hallani az Elder Scrolls: Blade-ről, de úgy tűnik, hogy végre élesben is kipróbálhatjuk majd a mobil eszközeinken az akció RPG-t.

A belsőnézetes játékmenet ismerős lehet minden TES rajongónak, a kézzel készített, egyedi kazamaták felfedezése lehet, hogy tényleg jó élmény lesz és a mobilos álca ellenére egy valódi Elder Scrolls játékot kaphatunk. A Bethesda a napokban örömteli hírt jelentett be ugyanis már a tavasszal megkezdődhet a zárt bétateszt, majd a korai hozzáférésű szakasz, amiben már bárki részt vehet. Először az iOS rendszerű eszközökre, de később Androidos társaikra is megérkezik majd a Blades, tehát érdemes figyelni az online áruházakat, hogy mikor tűnik majd fel a játék, nehogy elszalasszátok a lehetőséget.

Akinek nem tetszik a szüntelen felfedezés és a sötét, földalatti útvesztőkben való barangolás, azok is találhatnak kedvükre valót, ugyanis lesz Aréna mód, amiben valódi játékosok ellen harcolhatunk majd. A fő történetszál mellett itt is kedvünkre válogathatunk a mellékküldetések közül, amiket egyedi NPC-ktől vehetünk fel. Tartalomban nem lesz hiány, minden a megvalósításon, az optimalizáción és a fejlesztők hozzáállásán múlik!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!