Ma délután érkezik az ESL Katowice Royale zárónapja

Ma délután érkezik az ESL Katowice Royale zárónapja

A Duo megmérettetés második napját láthatjuk, ahol a TSM játékosai akár duplázhatnak is majd!

Harmadik napja pörög már a nemzetközi verseny Lengyelországban, a Fortnite e-sport krémjét találhatjuk meg az indulók között, persze helyenként elég nagy szakadék található két csapat között. Pénteken Solo mérkőzéseket láthattunk, melynek győztese végül a TSM játékosa, Vinny1x lett, aki mindössze 3 pont különbséggel tudta megszerezni az első helyet, és így a 20 ezer dollárt.

Vinny1x viszont azonban akár duplázhat is, a tegnapi Duo fordulók után ugyanis csapattársával, ZexRow-val az első helyen csücsülnek nem kis pontelőnnyel. Íme az aktuális állás:

Ám az utolsó mérkőzésig vezettek ők már ennél jobban is, a 6. összecsapás után ugyanis 90 pontos előnnyel rendelkeztek. Nagyon jól látható, hogy ez az új pontrendszer mennyire a konzisztens teljesítményt jutalmazza, ha nem tudod hozni folyamatosan a szintet, akkor el fogsz maradni az élmezőnytől. Az RNG játékosai, az ikerpár Jesse és a Jordan hatalmasat mentek az egyik mérkőzésen, 105 pontot húztak be, és így sikerült felugraniuk mindössze a 27. helyre. Ha elmaradsz, akkor kimaradsz.

213

A verseny ma azonban folytatódik, a TSM győzelme koránt sem garantált, 7 mérkőzés ugyanis még hátra van. A befutó bárki lehet, bármelyik Duonál landolhat még a 80 ezer dolláros fődíj. Az adást természetesen ma is követhetik élőben magyarul az alábbi Twitch csatornán 14:00-tól:

Nézd meg esporthuLOL élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Ne feledjétek, ma is lesz nyereményjáték, ma gazdára lel majd a pulton annyit látott láma unikornis is, ami igazi nyalánkság egy Fortnite játékos számára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vajon mi rejtőzhet benne? :O #fortnite #esport1 #hugamer #iroda #meló #láma

Esport1 (@esport1) által megosztott bejegyzés,

Ha lemaradtatok a tegnapi nap eseményeiről, az alábbi videóban pótolhatjátok őket! Megéri!

Nézd meg esporthuLOL IEM Katowice - Fortnite (solo) - !nyereményjáték !nyeremények című tartalmát a twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!