Egy új tárgykategóriát hozhat be kedden az Epic, érkezik a Buried Treasure

Egy új tárgykategóriát hozhat be kedden az Epic, érkezik a Buried Treasure

A játék in-game felületén tűnt fel a teljesen új célokat szolgáló item!

Ha valaki, hát az Epic Games az a fejlesztő, aki bármikor szívesen kísérletezik érdekes újításokkal, gondoljunk csak az Infinity Swordra, amit ugyan kicsit túllőttek, de előtte elképzelhetetlennek tartottuk, hogy a Fortnite-ban karddal csapkodjunk majd! Most is hasonló a helyzet, egy olyan tárgy érkezhet holnap, ami jobb loot begyűjtésében lehet a segítségünk.

A Buried Treasure működésére egyelőre csak tippelni lehet, kicsit valószínűtlennek tűnik, hogy megtaláljuk a térképet, ami aztán a pálya másik végében jelez nekünk egy pontot, ahol frankó loot lesz, épp ezért komoly találgatásokba nem is bocsátkoznánk bele.

Jó eséllyel egy komoly tárgyra számíthatunk, ugyanis számos hangeffekt is a felszínre került.

Vannak olyan játékosok, akik szerint nemcsak egy egyszerű heti újításról lesz szó, ők valamilyen eventet is várnak az Epic Games-től. Erre egyelőre nem sok jel mutat, az viszont könnyen elképzelhető, hogy valamikor lesz vele heti küldetésünk.

Az alapötlet nem rossz az Epic Games-től -egy tárgy, ami még több király tárgyhoz vezethet el minket, reméljük a gyakorlati működése is klappolni fog a kincses térképnek. A nyolcadik szezon betöltőképernyőjén egyébként több jövőbeli tárgy is látható. Feltűnik a korábban már emlegetett klasszikus pisztoly, illetve egy íj is, de természetesen a térképet is láthatjuk jobb szélen.

Az eddigi tapasztalatok szerint holnap csak egy content update-nek kellene érkeznie komolyabb változtatások nélkül, de a korábbi szezonok alapján tudjuk már, hogy az Epic Games időnként változtat a szokásain.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!