Így fest a világranglista a katowicei Major után – HLTV Rankings

Így fest a világranglista a katowicei Major után – HLTV Rankings

Az ENCE a TOP 5, míg a Vitality a legjobb 10 közé küzdötte fel magát.

Túl vagyunk 2019 első Major tornáján, mely versenyt követően sok változás lépet érvénybe a HLTV által vezetett világranglistán. Tekintsük meg, miképp néz ki most.


01

TOP 10

Természetesen az Astralis továbbra is dominál, illetve a Natus Vincere és a Liquid is meg tudta tartani pozícióját. Újoncként viszont megérkezett az ENCE, akik a Major döntő elbukását követően öt helyet tudtak javítani, ezzel megelőzték a Made in Brazil és a FaZe csapatait. A Renegades is feltornászta magát a hetedik helyre, a NiP viszont hiába szerezte meg hosszú idő után a Legenda státuszt, kettő helyet visszacsúsztak. A sort végül a Cloud9, és a frissen TOP 10-be megérkező francia Vitality zárja.

TOP 20

Az NRG az Új Legendák színpadán nyújtott teljesítményüknek köszönhetően estek ki a legjobb tízből, négy helyet visszaesve a 11-ik pozíciót foglalják el. Mögöttük a North, illetve az AVANGAR, –utóbbi négy helyezést előre lépve. A világranglista ezen szekciójában olyan nagy nevek is olvashatók, akik korábban még feljebb voltak megtalálhatóak, ilyen például a fnatic, a mousesports, de itt van a G2, és a 18-ik helyen a BIG is. A 19-ik illetve 20-ik helyen  sorrendben a HellRaisers és a Valiance található.

TOP 30

Az Új Kihívók színpadán szép teljesítményt nyújtó brazil FURIA további két helyet javítva a 21-ik jelenleg. A compLexity is kettő pozíciót ugrott előre, a Grayhound maradt a 28-ik, míg a Sprout két helyet javított, a Windigo pedig kilencet ugrott előre, ezzel felkerülve a világranglista legjobb harminc csapata közé.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!