Kispadra kerülhet DeadFox a HellRaisers-ben

Kispadra kerülhet DeadFox a HellRaisers-ben

Nem várt fordulat a magyar játékos karrierében.

Fél nyolc után pár perccel érkezett a hír, miszerint Böröcz " DeadFox " Bence kispadra kerülhet a csapatában a HellRaisers-ben.


01

A magyar játékos az információk szerint tudomást vett arról, hogy a szervezet egy új csapatot szeretne felépíteni az igen gyenge katowicei Major szereplésük után, hiszen a csapat most nem jutott be a legjobb nyolc közé, ugyanis vereséget szenvedtek a FaZe, a NiP, és a Cloud9 csapataitól az Új Legendák színpadán.

DeadFox Rating értéke az idei első Major tornán 0.77 volt, a HellRaisers-nek pedig már 2016 októbere óta a tagja volt, mely időszakban olyan sikereket értek el, mint például a Legendás státusz megszerzése Londonban, emellett ezüstérmes lett a DreamHack Tours 2017 és 2018-as versenyén, illetve egy harmadik helyezést is elértek a budapesti V4 Future Sports Festival tornáján.

Nem ő lehet az egyetlen távozó a csapatból, hiszen korábban már mi is beszámoltunk arról, hogy csapattársa, w0xic is új mezt húzhat magára, melyen a mousesports logója szerepelhet, erről azonban hivatalos bejelentés még nem érkezett.

A csapat tehát az alábbi módon festhet DeadFox kispadra helyezését követően.

Kirill "ANGE1" Karasiow
Abay "Hobbit" Khasenov
Özgür "woxic" Eker
Issa "ISSAA" Murad

Bence "DeadFox" Böröcz (kispad)

Amiran "aMi" Rehviashvili (edző)

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!