Fleav nem játszik ma, itt az esély, hogy a HoP beérje a REVOLTE csapatát - MNEB esélylatolgatás

Fleav nem játszik ma, itt az esély, hogy a HoP beérje a REVOLTE csapatát - MNEB esélylatolgatás

Egyre kevesebb mérkőzés van már hátra, de a HoP még mindig utolérheti a REVOLTE csapatát.

Bár a múlthéten is szurkolhattunk már az MNEB CS:GO mérkőzésein, holnaptól fog igazán beindulni újra a verseny. Mielőtt rátérnénk a meccsekre és az én személyes tippjeimre, előtte feltétlenül meg kell jegyeznem, hogy most is történt egy pici változás. Persze nem is lennénk igazi magyarok ha megúsznánk egy hetet CS:GO forgatás nélkül. Ezúttal rud111 hagyta ott az 1998 csapatát és holnap már az ex-PixelFire, azaz a G_G csapatát erősíti.

01

REVOLTE vs. G_G (1-0)

Ahogy már említettem a G_G csapata egy picit megújult felállással ül majd a monitorok elé, rud111 azonban 7. játékosként érkezett a csapathoz, így valószínűleg holnap nem látjuk majd őt játszani. A REVOLTE viszont nem ússza meg, hogy cserejátékossal játszanak majd. Fleav ugyanis a holnapi mérkőzést kénytelen kihagyni büntetése miatt, amit még február végén kapott. Minden bizonnyal gevve érkezik majd a helyére. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy a G_G meg tudná majd verni a REVOLTE csapatát, de persze a Nice Gamingre sem számítottak sokan, múlthéten mégis sikerült nyerniük gabessonék ellen.

God Is With Us vs. Nice Gaming (0-1)

A holnapi mérkőzésnap talán legizgalmasabbnak ígérkező összecsapása lesz ez a meccs. Mindkét csapat jó formában van, a Nice Gaming erőt meríthet a REVOLTE elleni győzelemből, míg a GIWU azzal kerekedhet ellenfele fölé, hogy mivel ők múlthéten nem játszották le mérkőzésüket, sokkal több idejük lehetett a felkészülésre. Mégis a sebi vezette N6 győzelmét várom, ha csak egy hajszállal is, de az eddigi mérkőzéseken szerintem erősebb játékot mutattak.

HoP Esport vs. GAMERZONE.gg (1-0)

A GAMERZONE csapatát többször is láttuk már remek formában játszani, a BP5, vagyis már az 1998s csapatát kétszer is elkapták és a Nice Gaming ellen is szép győzelmet tudtak aratni. A HoP azért már nagyobb falat lesz. Bízok egy szoros mérkőzésben, de nem hiszem, hogy a HoP különösebb ellenállásba ütközne majd a mérkőzésen. 

1998s vs. Jöttünk, láttunk, nyertünk (0-1)

Semmiképpen sem szeretném lebecsülni az ex-BP5 srácokat, hiszen egytől egyig mind igazi pusztítógépek a szervereken, de múlthéten nem győztek meg arról, hogy egy csapatként tudnak működni. Bár nagyon szépen sikerült felzárkózni a GAMERZONE csapatára, végül nem tudták megfordítani a meccset és valami hasonlóra számítok most is. Ha a JLNY be tudja húzni pisztolyköröket, akkor szerintem fog akkora meglepetést okozni az 1998s csapatának, hogy a végén a mérkőzésért járó pontok is az ő nevükhöz kerülnek majd.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!