Egy 200 iq technika, amivel sokszorozhatod a Pirate Cannon hatékonyságát

Az egészhez nincs másra szükség, mint magára az ágyúra, illetve egy gejzírre, és már repülhetsz is amerre csak akarsz.

Ugyan már lassan egy hete elérhető a nyolcadik szezon, ám még mindig vannak olyan részletei a különféle újdonságoknak, amik eddig nem voltak túl közismertek. Alanyunk ezúttal a v8.00-ás frissítéssel érkezett Pirate Cannon, ami egy igen sok oldalú eszköz. Nemcsak romboláshoz kiváló, az igazi ereje abban rejlik, hogy príma közlekedési eszközként használható.

213

No persze nem úgy, hogy toljuk, hanem kilőjük vele magunkat. Egész messzire el tudjuk küldeni vele szeretett karakterünket, több alkalommal láthattuk ezt a mechanikát a hétvégi Katowice Royale eseményen is. Van azonban egy apró trükk, amivel az ágyúk hatékonysága még tovább növelhető, ezt Tfue tökéletesen bemutatta az egyik élőadásában:

Látható, hogy Tfue egyszerűen ráhajtott a gejzírre az ágyúval -amit valószínűleg már mindenki megcsinált legalább egyszer- a csavar azonban ezután érkezik. Ha lövünk az ágyúval, életbe lép nála a visszalökés mechanikája, ami figyelembe veszi szerencsére azt is, hogyha repülünk az ágyúval, így a talaj felé tartva komoly erőhatással lökhetjük magunkat még magasabbra. Tfue az egész végén még ki is lőtte magát az ágyúból, így pedig Lazy Lagoontól egészen Loot Lake-ig repült el.

Apró trükk, amit nyilván nem fogunk minden mérkőzésen használni, de időnként azért jól jöhet, főleg hogyha belejövünk a technikájába.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!