Legion egypercesek: Nyereményjáték és dzsungel trükk LoL-ban meg FIFA szabadrúgás tipp az oktató videókban!

Flash, füst és Molotov trükköket, Fornite Rush és FIFA szabadrúgás tippeket is elleshettek a következő adag Legion Leckéből.

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia a helyi oktatás mellett immáron az interneten keresztül is igyekszik okítani a tanulni vágyókat. Egyrészt az is megvalósulhat, hogy streamen keresztül részt vehessünk majd az óráikon, másrészt addig is igyekeznek rövid, egy perces videókban olyan tippeket és trükköket mutatni, melyeket nem biztos, hogy mindenki ismerhet. Legyen szó kezdő vagy haladó játékosról, sohasem lehet eleget tanulni szeretett játékainkról.

Ezen a héten a ravasz és okos trükkök mellett már nyereményjátékkal is készült a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia. Ha jelentkeztek van esélyetek egy LENOVO Tab E7 megszerzésére, valamint további (3db) KODIAK Limited egérpad (6db) KODIAK kulcstartó is a ütheti a markotokat. A nyertesek kilétére március 29-én derül fény.

Az alábbi linkre kattintva vehettek részt rajta!

Persze gondolom már tűkön ülve vártátok az eheti adagok, szóval a szócséplés helyett lássuk mit is tartogatnak az egypercesek. Gabesson és Kodiak egy frappáns Molotov és Smoke használatot mutat meg nektek, de SzabyG révén fejlődhettek Fortniteban is, ha Rushról van szó és Csete úr a FIFA-ban a szabadrúgások kihasználásának egyik hatékony módszerét igyekszik bemutatni. Íme a heti adag:

Legion Lecke #15

Legion Lecke #16

Legion Lecke #17

Legion Lecke #18

Legion Lecke #19

Legion Lecke #20

Legion Lecke #21

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!