1.4.1 frissítés részletek: Legénységi skinek

1.4.1 frissítés részletek: Legénységi skinek

Az összes legénységi skin egy helyen, és minden fontos információ az új rendszerről.

Az 1.4.1-es frissítés egyik nagy újítása a legénységi skinek megjelenése, amikkel még egyedibbé teheted tankodat. A legénységi skinek között találsz majd történelmileg hiteleseket (George Patton, Mikhail Katukov), de mém kategóriába esőket is, mint amilyen Mr. Paradicsom, Rákember vagy Lófejű.

A legénységi skinek újításai:

  • Egyedi fotó.
  • Egyedi kereszt- és családnév.
  • Rövid leírás.
  • Egyedi hang (néhány esetben).

Az első három legénységi skinjét mindenki megkapja a frissítés kiadásának napján, majd továbbiakat a normál csatákban megszerezhető jutalomcsomagokból lehet nyitni. A Wargaming úgy tervezi, hogy a vicces vagy épp mém karakterek szigorítás nélkül bármelyik legénységi tag szerepét betölthetik, míg a történelmi személyek esetében számít, hogy egyezzen a nemzet és a betöltött szerepkör a valósággal. Lényeges, hogy legénységi skineket csak nagy jutalomcsomagokból kaphatunk

Az összes legénységi skin

Minden régiónak meglesz a saját skin készlete, így egyáltalán nem biztos, hogy az európain mindegyik elérhető lesz a fent láthatóak közül, de az biztos, hogy jelenleg 25 darab található a teszt kliensben. Minden legénységi skint csak egy legénységi tagra helyezhetsz fel, és ha le szeretnéd cserélni, akkor ingyen megteheted. A felszerelésük természetesen az adott legénységi tag személyes fájljainál történik, -ahol többek között a képzettségeket is kioszthatod.

A legénységi tagok három kategóriája

A legénységi tagok a hétköznapi, a ritka és az epikus kategóriákba eshetnek, de sajnos ezt játékon belül nem jelzi külön szín, ami hatalmas fekete pont a Wargamingnek. A gyakoriság értelemszerűen a nyitási esélyekkel áll majd összefüggésben. További különbség a legénységi tagok között a már említett történelmi és nem történelmi besorolás.

Reményeink szerint frissítésről frissítésre, eseményről eseményre egyre több legénységi skint kapunk a jövőben!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.