Az MiBR a West Ham focistáival forgatott volna ma videót, de ők egyszerűen lekoptatták őket

Az MiBR a West Ham focistáival forgatott volna ma videót, de ők egyszerűen lekoptatták őket

Mérhetetlen tiszteletlenség és komoly kommunikációs baki a szponzor és a két csapat között.

Komoly dráma alakult ki a délután folyamán az MIBR és a West Ham között. Az egész történetet Coldzera és Fer osztotta meg különböző közösségi oldalain, a pontos fordítás után pedig bizton állíthatjuk, hogy e-sport csapatot már régen ért ekkora tiszteletlenség. Nézzük is, hogy mi akasztotta ki a brazilokat:

Coldzera elmesélése szerint hajnali 4:30-kor felkeltek és elindultak a reptér fele, hogy reggelre már Angliában lehessek a lengyel bootcamp helyszínéről. A repülőig minden flottul ment, majd ahogy megérkeztek az Egyesült Királyságba, hirtelen minden elkezdett összeomlani előttük. Ugyanis az érkezés után reggel 8-ig váratták őket a focisták, akik éppen edzettek, majd amikor ezt befejezték, találkoztak az MiBR-ös srácokkal, akiknek azt mondták, hogy sajnálják, de jelenleg nem érnek rá, mert elfáradtak és amúgy sem csinálhatnak az edzés után fizikailag megterhelő tevékenységeket. Természetesen az egész csapat kiakadt, de leginkább Coldzera, mivel ha ez még nem lenne elég, esélyük sincs hazamenni, hiszen a retúr jegy 20:00-ra szól, így egész napot dobhatnak ki az ablakon, amit gyakorlással tölthettek volna.

01Ez nem csak azért mérhetetlen tiszteletlenség, mert más országból utaztak el oda Coldék, hanem azért is, mert mindezt a Betway akarta összehozni, akik mindkét csapatot erősen szponzorálják. Ha pedig valamelyikőjük megsérti a szerződésben foglaltakat, az bizony retorziókra számíthat. A két West Ham játékos, akivel videót forgattak volna egyébként Samir Nasri és Chicharito, akik a csapat talán két legfontosabb játékosai az évek alatt pedig egyikőjüknek sem sikerült túl jó hírnevet kiharcolni maguknak. Nasrit már nem egyszer szerették volna kidobni saját országa válogatottjából is, míg Chicharito sehol sem tudott egy-két szezonnál tovább maradni.

A hab a tortán, hogy Coldzera annyira felhúzta magát, hogy betaggelte a két játékost minden egyes közösségi platformon, így a temperamentumukról híres brazil rajongók mindkettőjüket szinte megtámadták és még valószínűleg ezekben a percekben is különböző fenyegetéseket és átkokat szórnak rájuk, ahogy azt szokták. A történetből így már valószínűleg a West Ham játékosok és Coldzera sem jön ki túl jól, de az egyértelmű, hogy most igazuk volt az MiBR játékosoknak.

Szinte biztosak vagyunk benne, hogy a napokban még hallhatunk erről a történetről, de valószínűleg holnapra már Coldzera is kicsit nyugodtabban posztol Twitterére.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!