Két beugróval is győzött a REVOLTE, a GIWU meglepte az N6-ot

Két beugróval is győzött a REVOLTE, a GIWU meglepte az N6-ot

Lezajlott az alapszakasz tizenegyedik mérkőzésnapja.

Ismét szoros mérkőzést tudhat a háta mögött a REVOLTE, bár két beugró játékosra is szüksége volt a csapatnak. A további három mérkőzés azonban eléggé egyértelmű győzelmekkel zárult, tekintsük meg őket részletesebben is.

REVOLTE VS G_G

A tizedik mérkőzésnapon a Nice Gaming ellenfeleként első vereségét elszenvedő REVOLTE küzdött meg a tabella utolsó helyezettjével, a G_G együttesével, melyben coolio helyére új játékosként Putz " rud111 " Rudolf érkezett. Január 23-án vívta a két csapat az odavágót, ahol egy nagyon könnyed, 16-4-es győzelmet arattak gabessonék Mirage-on. A pálya szintén ez volt, az eredmény viszont sokkal szorosabb lett, ráadásul nem volt teljes a felállás a REVOLTE oldalán, hiszen FLEAV büntetése a mai meccsre szólt, és Barcode sem volt jelen, így a gevve-rmL duó érkezett a helyükre. 

A mostani meccs 4-4-es állásig volt szorosnak mondható, utána a REVOLTE elhúzott egészen 9-4-ig is, a félidő végül 10-5-tel zárult.

A második játékrész első három körét a G_G tudta elhozni, sőt, ki is tudtak egyenlíteni 11-11-re, később pedig már ők vezettek 13-12-re. Az utolsó négy kört viszont már a REVOLTE tudta megnyerni, így egy 16-13-as győzelemnek köszönhetően újabb három ponttal gazdagodott a tabellát vezető csapat.

GIWU VS NICE GAMING

A nap második meccsét a God Is With Us, és a Nice Gaming játszotta. Előbbi a tizedik napon nem játszott, míg az N6 a REVOLTE-t verte meg szép csapatjátékkal, viszont most nem tudták azt a teljesítményt nyújtani seb1-ék, mint múlt hét szerdán

Az első három kört a GIWU hozta el, erre egy öt körös szériával válaszolt az N6, melyet le tudott másolni a továbbiakban a boco vezette csapat, a félidő 9-6-tal zárult.

A második félidőben viszont már csak egy kör megnyerésére volt képes a Nice Gaming, így sikerült visszavágnia a GIWU-nak az odavágón elszenvedett vereségért egy 16-7-es végeredménnyel záruló mérkőzésen. A meccsen egyébként kory ismét brutálisan játszott, hiszen 34-13-ban, azaz 2.62-es K/D aránnyal lett toronymagasan az első a szerveren.

HOP ESPORT VS GAMERZONE.GG

HoP eSport-nak sikerült hoznia ugyanazt az eredményt, mint az odavágón, igaz a pálya akkor Inferno volt, most azonban a választás Train-re esett. Bár az első három kört sikerült megnyernie a GAMERZONE-nak, ezek után csak egy kör megnyerésére voltak képesek, így a félidő 11-4-es HoP előnnyel zárult.

A második pisztolykört szintén a GAMERZONE hozta el, sokáig azonban itt sem tartott ki a lendületük, így elmaradt a comeback, és a HoP eSport a tőlük jól megszokott 16-7-es végeredménnyel tudott diadalmaskodni a visszavágón is.

JLNY VS 1998S

A nap zárómérkőzése a Jöttünk, láttunk, nyertünk és az 1998s csatája volt. Az odavágón korábban a pálya Cache volt, ahol –akkor még Budapest Five néven– flash-ék győztek 16-5-re. Most azonban Mirage-on csaptak össze a felek, melynek első két körét a JLNY húzta be, és a további első félidő és szorosnak volt betudható, a félidőt végül a 1998s nyerte meg 9-6-os részeredménnyel.

A második félidőben viszont már borzasztó keményen büntettek bzt-ék, és kört sem engedve ellenfelüknek, 16-6-os végeredménnyel zárták le a mérkőzést, így a JLNY csupán egy körrel tudta felülmúlni az odavágón teljesített eredményén.

A tabella tizenegy meccsnap után így fest.

Folytatás szerdán, melyen az alábbi mérkőzések kerülnek megrendezésre.

Természetesen továbbra is szolgálunk élő közvetítéssel a mérkőzésekről az E1TV csatornáján!

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!