Baráti hangulatú R6S rendezvény jön márciusban a TheVR jóvoltából

Baráti hangulatú R6S rendezvény jön márciusban a TheVR jóvoltából

Itt a tavasz és a jó idő, de egy operátor mindig készenlétben áll, ha új kihívás bukkan fel a horizonton.

Egyre jobban teljesít a Rainbow Six: Siege, folyamatosan növekszik a játékosbázisa és idehaza is egyre többször rendeznek kisebb-nagyobb megmérettetéseket, ráadásul januártól az R6S része a Magyar Nemzeti E-Sport Bajnokságnak. Most viszont a TheVR számolt be egy újabb eseményről az R6 közösségnek, illetve az FPS kedvelőinek.

Budapesten március 23-án, szombaton az ELTE gömb aulájában szerveződik ugyanis a Rainbow Six: Siege Hardmode Challenge by Predator & WeAreTheVR torna. Március 16-án egy online selejtezőt is szerveznek hozzá, és elsősorban amatőr csapatok és baráti társaságok jelentkezését várják. Mivel nem egy e-sport versenyről van szó, ezért a díjazás elmarad, a fő cél a szórakoztatás és, hogy mindenki jól érezze magát. A videóban - onnan indul, ahonnan az eseményről beszélgetnek - minden eddigi információt meghallgathattok tőlük:

A lebonyolítást illetően a Pro League rendszere lesz érvényben, tehát a pick&ban funkció sem maradhat el. A kvalifikációból 4 együttes jut tovább a LAN-ra, ahol mind a négy csapat játszhat majd a TheVR által összeboronált ötös ellen. A helyszínen ki lehet majd próbálni a Predator gépeket, illetve a Thronos-al is lehet egy próbát tenni.

Képtalálat a következőre: „asus thronos”

A további részleteket hamarosan közzéteszik a TheVR-os srácok.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!