Jövőhéten szerezhetsz először prémium tankot Frontlineból!

Jövőhéten szerezhetsz először prémium tankot Frontlineból!

Jövőhéten elindul a Frontline játékmód második hete, és egyben ez lesz az első lehetőséged ingyen prémium tankot szerezni.

A Frontline második epizódja jövőhét hétfőn, azaz március 11-én reggel hat órakor veszi kezdetét, és ahogy az előzőnél, úgy ez is egy hétig fog tartani. Egészen pontosan március 18-án éjjel három órakor ér véget. Külön említésre méltó, hogy az első prémium tankot, az STA-2-t a legaktívabb játékosok a második epizód alatt megszerezhetik.

Az első lehetőséged Frontlineból prémium tankot szerezni

Jövőhéten a legaktívabb játékosok kiválthatják az STA-2-t, a tier VIII-as prémium japán közepes tankot. Alapvetően nem ajánljuk, hogy ezt az egységet válasszátok, ugyanis az Emil 1951 egy igazán egyedi járgány, és mindenképp érdemes megvárni, hogy felfedjék a tier IX-es jutalom harckocsit.

Válasszatok bölcsen, ugyanis csupán csak két prémium tank választható!

Új prémium harckocsik is kölcsönözhetővé válnak. Ha szeretnétek bővíteni a repertoárt, akkor hét napra kikölcsönözhetitek a T-44-en túl az FV4202-t és a 112-t is.

Sok sikert mindenkinek a Frontline második epizódjához!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.