Hamarosan megérkezhet a végtelen refund az újonnan vett skinekre!

Fortnite - A fejlesztők állítása szerint minden megvásárolt tárgyat 5 percig vagy kipróbálásig visszaválthatunk!

A Fortnite és az Epic Games legnagyobb sikere egyértelműen a mikrotranzakciók voltak. Egy teljesen ingyenes játékból ekkora pénzt szakítani csak úgy lehet, ha minőségi skineket árulsz, meglehetősen fair áron. Ezenkívül persze folyamatosan reklámozni is kell a boltodat, amit eddig az Epic gyönyörűen csinált. Valamilyen oknál fogva viszont a kezdetektől nem került be egy "vissza" gomb, ha véletlenül kattintottunk rá egy skinre. Ezzel rengeteg olyan alkalom született, amikor nem akart egy játékos megvenni valamit, de az ügyetlenségének köszönhetően elköltött jó pár eurót vagy dollárt. Ez nem csak a közösségnek, de a Fortnite ügyfélszolgálatnak is komoly fejfájást okozott.

Azt viszont sokan nem tudják, hogy ez nem mindenhol van így, hisz Japánban törvények kötelezték az Epic-et, így ott a vásárláskor ez a kép tárul a szemünk elé:Valamiért az európai és amerikai kliensbe ez még nem került be, pedig a közösség rengetegszer kérte. Helyette kaptunk 3 refundot, amit a karrierünk során felhasználhatunk. Ez viszont még mindig igen karcsú, hisz nem pont erre szeretnék sokan használni a visszafizetést, hanem a megunt vagy éppen mégsem tetsző skinekre.

Épp ezért döntött úgy az Epic, hogy még a fenti Japán példánál is jobbat csinálnak a közeljövőben: Minden egyes vásárlást 5 percig, vagy az első mérkőzésedig visszavonhatsz, méghozzá annyiszor, amennyiszer akarod.Persze így nem tudunk több hónapra visszamenőleg megunt skineket refundolni, de az összes kis apró balesetet elkerülhetjük, amennyiszer csak akarjuk.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!