Visszatérhetnek a repülők a Fortnite-ba

Valószínűleg csak egy LTM keretein belül, de már vadabb dolgokat is láthattunk az Epic-től.

A 8. szezon legelső frissítésében úgy fogalmaztunk, hogy a járművek kora leáldozott, hiszen a Quadcrusher-ön és a Driftboardon kívül mindent vaultolt az Epic Games. A legújabb szivárgások viszont azt mutatják, hogy a repülő visszatérhet, bár közel sem biztos, hogy a normál játékmódba.

X4-Stormwing fuel warning sounds! from r/FortniteLeaks

Nem csak a hangok lesznek újdonságok, de az is, amit jeleznek, hisz a fent hallható csipogás a kifogyó üzemanyagot indikálja. Emellett egyébként az adatbányászok szerint néhány fájl azt mutatja, hogy leginkább csak egy teljesen új LTM keretein belül érkezhet meg a Stormwing. Bár a Respawn Vaneknél is erre utaltak a fájlok, de a jelenlegi információk szerint az újjáéledés a normál játékmódba is elérhető lesz, így egyelőre nehéz eldönteni, hogy mikor és hova kerül vissza a repülő.

A közösség nagy része már a hetedik szezon elejétől kezdve a pokolba kívánta a Stormwinget, de a rengeteg nerfnek köszönhetően végül egy elég jó kis közlekedési eszköz lett belőle, amit igen könnyen szétlőhettünk, ha a közelünkbe ért. Ettől függetlenül jelenleg még benzinhasználattal sem látjuk értelmét annak, hogy visszakerüljön a játékba, de egy teljesen új LTM keretein belül egy kis versenyzést vagy légi csatát biztosan sokan élveznének.

Minden jel arra mutat, hogy jövőhéten a hörcsöglabdát kapjuk meg, így arra még biztosan várnunk kell, hogy megtudjuk mit tervez az Epic a repülőkkel.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!