Ha van prémium fiókod, akkor elővételben lecsaphatsz a HWK 30-ra!

Ha van prémium fiókod, akkor elővételben lecsaphatsz a HWK 30-ra!

Egy új prémium könnyű harckocsi tette tiszteletét a Premium Shopban, de egyelőre csak a prémium fiókkal rendelkező játékosok számára érhető el.

A HWK 30 egy új prémium német könnyű harckocsi, ami most először érhető el a Premium Shopban, de egyelőre csak a prémium fiókkal rendelkező játékosok számára. A harckocsi alapára 7.803 forint, de megvehetjük Ultimate és Supreme csomagban is, -előbbiért 15.561, utóbbiért 31.129 forintot kér el érte a Wargaming.

Melyik csomagban éri meg megvásárolni?

Sajnos a csomagok tartalma közül csak az arany árával tudunk biztosan számolni. Az Ultimate csomaghoz 6.750 arany jár, aminek forintban átszámított értéke 7.750, míg a Supremeben 19.000 aranyat kapunk a tank mellé, ami 20.151 forintnak felel meg. Továbbá mindhárom ajánlathoz jár meghívó kód. A Standardhoz egy, az Ultimatehez kettő és a Supremehez három.

Ha a Wargaming saját kalkulációi helyesek, akkor a legtöbbet a Supremen nyerhetünk, így azt tanácsoljuk, hogy a Standard és a Supreme közül válasszatok, hiszen ár-érték arányban ez a kettő éri meg leginkább. A Standard természetesen azoknak jön majd jól, akiknek csak a tank kell, de a Supreme potom 3.000 forint ráfizetés ellenében 30 darab ötszörös szorzót, 50 darab 300% legénységi XP boostert, egy optikát, egy stabilizátort, egy töltésgyorsítót, valamint 25 darab nagy javítócsomagot, nagy elsősegélyt és automata tűzoltó készüléket ad.

Előzetes összehasonlító elemzésünket a beágyazott cikkben olvashatjátok a HWK 30-ról, a gyakorlati tapasztalatainkat pedig minél hamarabb megosztjuk veletek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.