Holnaptól szó szerint bárhová elgurulhatunk a Fortnite-ban, érkezik a

Holnaptól szó szerint bárhová elgurulhatunk a Fortnite-ban, érkezik a "The Baller"

A legújabb egyszemélyes jármű felbukkant a játék in-game hírfolyamában!

Nem várt valami sokáig az Epic Games az új jármű leleplezésével, a Baller nevű üveggömbbel egy csipet Jurassic Worldös hangulatot is a játékba ültethetnek. Számtalan leaket láthattunk már a hörcsöggömbről, de a legkülönlegesebb részéről egyik sem tett említést.

Igen jól látjátok, az ott egy Grappler az elején, amivel még könnyebben vonulhatunk harcba, és megadja azt a különlegességet, amivel minden jármű rendelkezik a Fortnite-ban. A golyók valószínűleg az outpostoknál lesznek megtalálhatóak, ahol a 7. szezonban felszedhettük a repülőket is, ott jelentek meg ugyanis olyan talapzatok, amik tartói lehetnek a gömböknek.

Ezen a héten egy teljes értékű frissítés vár ránk, ami ha minden jól megy már kedden megérkezik, szóval holnap talán már gurulhatunk is a golyóval.

A beépített Grappleren és a Jurassic Worldös hangulaton túl első ránézésre a tárgy egyéb érdekessége lehet, hogy a teljesen zárt fal miatt nem lehet majd ellőni róla senkit. Ezért cserébe a mi tippünk szerint talán nem lesz annyira szívós, hamarabb szét lehet majd lőni! Meglátjuk, hogy pontosan milyen paraméterekkel is áldotta meg az Epic Games.

Nektek bejön az új jármű?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!