A GoodID-val megéri belépni az oldalra - De, hogy is kell?

A GoodID-val megéri belépni az oldalra - De, hogy is kell?

Nem tudod mi az a GoodID, vagy, hogy miként és főleg miért érdemes használni az Esport1 oldal használatához? Segítünk mindkét témában!

Örömmel jelentjük be, hogy oldalunkon elérhetővé vált a felhasználó regisztrálás, amin keresztül rengeteg menő opciót érhettek el. Elmenthetitek kedvenc cikkeiteket, tudtok reagálni azokra, hozzászólást írni hozzájuk közvetlenül az oldalon, és persze farmolhatjátok izomból az E1 pontokat, amikkel aztán király nyereményjátékokon vehettek részt, vagy beválthatjátok őket fix ajándékokra.

Az oldalra két úton tudtok regisztrálni; a hagyományos módon, amivel többféle adatot is be kell pötyögnötök, vagy a GoodID-val, ami egy egyszerű és biztonságos digitális irattárca. A segítségével te döntheted el, hogy az oldalakon milyen adatokat adsz meg magadról, és a legjobb az egészben, hogy a GoodID rendszere rólad semmit nem tárol, ugyanis minden információ a telefonodban marad, amik megóvásához a rendszerük katonai szintű biztonságot garantál. Az alábbi videó tökéletesen bemutatja, hogy miről is van szó.

A szolgáltatás ingyenes, az Esport1-en kívül pedig több tucat másik oldalon is használható, így ha Te is tartasz attól, hogy a cyber világ ösvényein valaki megkárosít téged, akkor ez az app jó barátoddá válhat. Természetesen a GoodID-ra ugyanúgy regisztrálnod kell, viszont néhány alapadat megadása után már csak a telefonod kamerájára lesz szükséged (vagy még arra sem), hogy a QR-kód kilincset lenyomd.

Most hogy már tudjuk mi az a GoodID és miként védi adatainkat, nézzük meg pontosan, hogy miként is tudjuk ezt hasznosítani az Esport1 oldalán!

Az első lépés, hogy megkeresed az alkalmazást az App Store-ban, vagy a Play Áruházban. Mindkét helyen nagyon egyszerű dolgunk van, csak bepötyögjük a kereső sávba a goodid szó és az elsők között ott lesz a találatokban.

Ha megtaláltuk, csak le kell tölteni, mint minden más alkalmazást a telefonodra.

Ellépve oldalra a következő felülettel fogsz találkozni. Itt regisztrálhatsz a Facebookoddal, Google fiókoddal, vagy megadhatod a nevedet és az email címedet. Fontos, hogy létező emailt adj meg, a regisztráció után ugyanis kapsz egy megerősítő kódot, természetesen a megadott email címre.

Ha megkaptuk az emailt, az ott található hatjegyű kóddal tudjuk érvényesíteni regisztrációnkat.

Ha ezzel megvagyunk, már végeztünk is a regisztrációval. Ezután már elérhető a saját GoodID felhasználód, amit több tucat weboldalon használhatsz a regisztrációhoz. Az Esport1-es fiókod létrehozásához nincs más dolgod, minthogy beolvasd az oldalon található QR-kódot az applikációval. Azt követően már be is léphetsz oldalunkra, ha pedig telefonon regisztrálsz, akkor még egyszerűbb a dolgod, a GoodID-n belül ki tudod választani az Esport1 oldalát, így pedig QR-kódozni sem kell.

Innen már nem kell mást tenned, mint felvenni a küldetéseket, és élvezni a közvetítéseket! Tekintsd meg részletesen, hogy mi minden változott az oldalon!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!