Legion Lecke: Fény derül a 6 perces ejtőernyőzésre PUBG-ben és egy One Way smoke-ra is!

Legion Lecke: Fény derül a 6 perces ejtőernyőzésre PUBG-ben és egy One Way smoke-ra is!

Az eheti tanagyag részét képezi a CS:GO, melyben újfent a eldobható tárgyaké a főszerep elsősorban, de az is kiderül mennyi időt tölthetünk a levegőben a PUBG-ben max, de kapunk tanácsot Fortnite-ban és a kapus mozgására és érdemes figyelni FIFA-ban.

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia a helyi oktatás mellett immáron az interneten keresztül is igyekszik okítani a tanulni vágyókat. Egyrészt az is megvalósulhat, hogy streamen keresztül részt vehessünk majd az óráikon, másrészt addig is igyekeznek rövid, egy perces videókban olyan tippeket és trükköket mutatni, melyeket nem biztos, hogy mindenki ismerhet. Legyen szó kezdő vagy haladó játékosról, sohasem lehet eleget tanulni szeretett játékainkról.

Március első hetére is izgalmas anyagok érkeztek az Esport Akadémiáról, Kodiak, Gabesson és Cobain CS:GO-ban hívja fel a figyelmeteket egy-két érdekességre, SzabyG Fornite-ban ad egy meglehetősen jó tippet, Csete edző úr a kapus mozgására hívja fel a figyelmet és a LoL jungle-ében sem árt nyitott szemmel járni.

Természetesen a még mindig futó nyereményjátékról sem feledkezzetek meg. Ha jelentkeztek van esélyetek egy LENOVO Tab E7 megszerzésére, valamint további (3db) KODIAK Limited egérpad (6db) KODIAK kulcstartó is a ütheti a markotokat. A nyertesek kilétére március 29-én derül fény.

Az alábbi linkre kattintva vehettek részt rajta!

Legion Lecke #22

Legion Lecke #23

Legion Lecke #24

Legion Lecke #25

Legion Lecke #26

Legion Lecke #27

Legion Lecke #28

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!