Új részleteket tudtunk meg a legújabb Harry Potter játékról

Elő a pálcákkal, még több információt kaptunk a Harry Potter: Wizards Unite-ról!

Már előregisztrálhattok a Ninatic Inc. legújabb sétálós, gyűjtögetős mobiljátékára a Harry Potter: Wizards Unite-ra! Egyelőre ez a funkció csak a Google Play áruházban érhető csak el, az iOS tulajdonosoknak türelemmel kell várniuk a megjelenésig. A fejlesztők egyre több részletet szivárogtatnak a játékról, ami azt jelenti, hogy hamarosan felcsaphatjuk a süvegünket és belevághatunk életünk kalandjába!

Az első lépések során a Mágiaügyi Minisztérium igazolványunkat kell elkészíteni, amihez AR módban akár a saját arcunkat is lefényképezhetjük, így tényleg mi leszünk a főszereplői a játéknak. Miután minden csilli-villi elemet felhelyeztünk a fejünkre kiválaszthatjuk a házunkat és a pálcánkat, el kell döntenünk, hogy kik is szeretnénk lenni. Választhatunk az Auror, Magizoologist és Professor "szakmám" közül, majd miután ezzel is megvagyunk kezdődhet a nagybetűs Kaland!

A Pokémon GO-hoz hasonlóan itt is a sétáláson és felfedezésen lesz a legnagyobb hangsúly. Ellátogathatunk a fogadókba és üvegházakba, ahol üzletelhetünk és alapanyagokat gyűjthetünk, amikből értékes varázsitalokat gyárthatunk. A kalandok során titokzatos mágikus tárgyakat, és mitikus lényeket gyűjthetünk be, miközben hatással lesz a játékmenetre a napszakok váltakozása, az időjárás, de még a Hold különböző fázisai is.

A Foundable darabkákkal újraélhetjük a legendás Harry Potter jeleneteket, mint például a dementorcsók, amitől megmenthetjük kedvenc szemüveges főhősünket. Ezekkel a Foundable eseményekkel fragmenteket gyűjthetünk, amikből matricákat gyárthatunk, amik utána a gyűjteményünket színesítik. Hagrid, Csikócsőr, McGalagony professzor biztosan feltűnnek majd, a többi ikonikus karakterről még nem rántották le a leplet.

Ti várjátok már a játékot?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!