Regisztrálj a megújult Esport1-re, és vegyél részt számos nyereményjátékon

Regisztrálj a megújult Esport1-re, és vegyél részt számos nyereményjátékon

Természetesen a regisztráció számos más előnnyel is jár.

Ha itt vagy az oldalon, akkor már észrevehetted, hogy itt-ott átalakultunk, elérhetővé váltak új funkciók, illetve felfrissült a dizájn is. Például lekerekített lett a cikkek borítóképe, illetve a képek bal felső sarkában láthatjátok a rovatok logóját is, ezzel téve könnyebben beazonosíthatóvá, hogy melyik játékhoz is köthető a cikk, ha netán a címben a neve nem szerepel.

Ahhoz azonban, hogy az oldal minden funkcióját kiélvezhessétek, szükségetek lesz egy regisztrált felhasználóra. Ez kétféleképpen tehetitek meg; regisztrálhattok a hagyományos módon, vagy használhatjátok a GoodID-t is, ami egy ultra biztonságos elektronikus irattárca. A GoodID-ról többet tudhattok meg EBBEN a cikkünkben, ITT pedig a GoodID-s regisztrációhoz kaphattok segítséget.

De, mint említettem hagyományos módon is tudtok regisztrálni, ekkor minden adatot ti adtok meg. Ha rákattintasz a jobb felső sarokban a "Regisztráció" gombra, akkor az alábbi felület fog fogadni:

Itt döntheted el, hogy milyen módon szeretnéd létrehozni felhasználófiókodat, ha a hagyományos mellett döntesz, akkor természetesen a jobb oldali zónára lesz szükséged. A folyamat során mindenképp egy létező email címet adj meg, a regisztrációt ugyanis meg kell erősítened majd a rendszer által kiküldött üzeneten keresztül. Kérjük, hogy minden más mezőben is valós információkat adj meg, ez azért is fontos, hogyha a jövőben nyersz az egyik nyereményjátékunkon, akkor a kapcsolatfelvétel még könnyebb legyen. Ha az adatokat beírtad, akkor még el kell fogadnod a felhasználási feltételeket, illetve bizonyítanod kell, hogy nem vagy robot. Ha mindez megvan, akkor a megadott emaileden már ott is lesz az alábbi üzenet.

Ha a regisztráció sikeres volt, és meg is erősítetted azt, akkor már nincs más dolgod, mint bejelentkezni, és élvezni az új funkciók adta lehetőségeket. Az egyik ilyet belépés után szintén a jobb felső sarokban érheted el, az "Aktív küldetés" gombon. Itt először nagyon egyszerű küldetésekről van szó, amik a jövőben segíteni fognak neked a további hűségpontok szerzésében. A hűségpontokkal vehettek majd részt a nyereményjátékokon, ezeket pedig úgyis gyűjthetitek, ha olvassátok a cikkeket, illetve nézitek a közvetítéseinket. Tehát mindenképp megéri feliratkozni a számodra érdekes rovatokra, illetve összekötni az E1 profilodat a Twitch-csel és bekövetni az csatornáinkat.

Az oldal legújabb funkcióiról részletes leírást találhattok ebben a cikkünkben, ne feledjétek, hogy most már reagálni és kommenteket írni is tudtok a cikkekhez az oldalon belül.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!