CheeseHead elsőként jutott be a nagydöntőbe: összefoglaljuk a 13. meccsnapot

CheeseHead elsőként jutott be a nagydöntőbe: összefoglaljuk a 13. meccsnapot

Az MNEB offline döntőjében biztosan találkozhattok majd CheeseHeaddel, aki bebiztosította a helyét a tegnapi győzelmekkel!

Hamarosan befejeződik az MNEB K&H Hearthstone bajnokság alapszakasza, ez azt is jelenti, hogy kezd kialakulni a végső sorrend, ami eldönti, hogy kik jutnak be egyenes úton az offline döntőbe és kiknek kell a rájátszásban összecsapniuk a kiadó döntős helyekért. A tizenharmadik mérkőzésnap összefoglalója következik!

Hulkeinstein vs. exigo

A LvL Up Esports legjobbja, hazánk legjobb ladderjátékosával vívott végletekig kiélezett csatát. Hektikus mérkőzéseken, nagyszerű játékokkal próbálták megszerezni a végső győzelmet a felek, de végül csak egyiküknek sikerült feltennie az i-re a pontot. Először a Clone Priestet nézhettük meg műkődés közben, majd jött a Togwaggle Druid és rendesen odapörkölt Anduinnak. Az utolsó meccsre Hulkeinstein oldaláról az Odd Control Warrior, amíg exigotól a Hakkar nélküli Togwaggle érkezett. Egyetlen esélye volt Hulkeinsteinnek a győzelem megszerezésére, hogy sikerül a saját Azalinájával lemásolni a tökéletes pillanatban exigo kezét. Végül ez sikerült is Hulkeinsteinnek és a nagyszerű meglátás fontos győzelmet hozott a konyhára. Mindkét fél kiválóan játszott, egy mozdulaton múlt a három pont sorsa.

Győztes: Hulkeinstein

Huby vs. PenhaDani

A harmadik helyért játszott egymással a két kiváló versenyjátékos, végül nem sok izgalmat hozott az összecsapás. Láttuk már korábban, hogy milyen az, amikor megindul a Beast Hunter és ezúttal is a csillagok Rexxarnak kedveztek. Hiába hozta be Huby is az első meccsre a legnépszerűbb Hunter változatot, PenhaDani rendesen odacsapott a saját kicsit átdolgozott verziójával, majd egy életerővel élte túl az Odd Paladin elleni küzdelmet. Végül sikerült néhány jól irányzott Baited Arrow-val az Odd Secret Mage-t is térdre kényszerítene. Rekord idő alatt 3-0-zott, PenhaDani, ezzel hatalmas lépést tett az offline döntő irányába.

Győztes: PenhaDani

Egy játékos már biztosan ott lesz az offline nagydöntőben, ugyanis CheeseHead két győzelmet szerzett tegnap, köszönhetően a nagyszerű Token Druidnak, ami 3-0-zott. A One Piece eSports játékosán kívül többen húztak be hat pontot, többek között PenhaDani, aki még odaérhet a második helyre, ha Hulkeinstein az utolsó öt mérkőzésén beleszalad néhány nem várt vereségbe. Két meccset nyert még RangoB, aki biztosan ott lesz a rájátszásban a tegnapi kiváló teljesítménynek is köszönhetően.

A legnagyobb harc Hulkeinstein, PenhaDani, Huby, RangoB, exigo között zajlik jelenleg, akiknek még reális esélyük van arra, hogy CheeseHead mellett automatikusan bekerüljenek az alapszakaszban elért eredményük alapján a Top 4-be. A 10. helyért is megy a bunyó, ahova még akár Bullbence is odaérhet. Valnarrrr az első, aki biztosan lemarad majd a playoffról.

A játékosok ezúttal is értékeltek, amiket a következő oldalon el is olvashattok. Kövessétek be őket Facebookon!

Az MNEB csütörtökön folytatódik 19:00-tól az E1TV Hearthstone Twitch csatornáján!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!