Kiismerhetetlen és halálos Kibler Tesspionage Rogueja!

Kiismerhetetlen és halálos Kibler Tesspionage Rogueja!

Relatív kevés dustért cserébe rakhatjuk össze ezt az ezerarcú paklit.

Új paklikhoz vélhetően senki nem akar épp most lapokat craftolni, ugyanakkor a Thief Rogue archetípusba tartozó Tesspionage Rogue kipróbálását ajánlanánk azoknak, akik rendelkeznek a szükséges lapkészlettel. Szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogyha a Journey to Un'Goro, Knights of the Frozen Throne vagy a Kobolds & Catacombs kiegészítőkből hiányzik lap egy-egy paklihoz -például ez esetben Valeera the Hollow-, akkor semmiképp se gyártsátok le!

Kibler's Tesspionage Rogue

Kód: AAECAaIHBMgD5dECgNMC6/ACDbQBxAHLA80D9gSbBd0IhgmbyALq8wKo9wLH+ALOjAMA

Talán elsőre nehéz lesz megfogni a pakli esszenciáját, de vannak olyan elemei, amik az esetek nagy részében megegyeznek. A mérkőzés elején felhasználhatjuk a Backstab, Deadly Poison és SI:7 Agent lapokat a túléléshez és a korai board kontrollhoz, és mindeközben arra kell törekedni, hogy a Hallucination, az Academic Espionage és Blink Fox kártyák kijátszásával növeljük a variációk számát, egyben esélyeinket. A laphúzások kifejezetten az Academic Espionage kijátszása után jönnek jól, Captain Greenskint pedig a Spectral Cutlass után akarod a pástra dobni, -itt jegyeznénk meg, hogy a legendás kalózt a Toxicologist és a Cutthroat Buccaneer is helyettesítheti.

Mint minden Thief Rogue, úgy ez is előnyösebb helyzetben van bizonyos osztályokkal szemben -mint például a Druid-, azonban már csak azért is ösztökélnénk benneteket arra, hogy adjatok a decknek egy esélyt, mert sokak szerint ez a legőrültebb és egyben legviccesebb Rogue pakli valaha.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!