Teemo egy teljesen új játékmechanikát kaphat, amit másnál még nem láttunk!

Teemo egy teljesen új játékmechanikát kaphat, amit másnál még nem láttunk!

League of Legends - Tovább folytatódik Teemo átható tesztelése, nézzük miként haladnak vele!

Korábban már írtunk Teemo egyes változásairól, azonban Riot Jag egy újabb részletes posztot osztott meg a kis szőrmókról, hogy mi is várható nála. A korábbi cikket alább találjátok.

Ahogy Jag is elmondta, a korábbi posztjában elég sok fontos pontot érintett, de nem mindet, illetve azok is további reakciókat váltottak ki. Ezért most tovább görgeti a témát és a további fontos részletekre tér ki.

Egy erőteljes reakciót láttak a közösségtől, hogy a láthatatlanság eléggé részét képezte Teemo személyiségének, ebből a fejlesztők több verziót is kipróbáltak. Jelenleg bokorban állva továbbra is láthatatlan, illetve rejtőzhet is, ha mozognia kell, ilyenkor viszont a közeli hősök már látják, viszont így ki tud jönni egy bokorból anélkül, hogy azonnal lebuknak. Ez egyértelmű erősítés a mostanihoz képest, emiatt, ha sebzést kap, akkor ez a hatás megszűnik bokorban is. Úgy gondolják a fejlesztők, hogy ettől még lehet okosan bujkálni és kihasználni a bokrokat, illetve meg is lehet lepni az ellenfeleket.

Egy új, teljesen teszt jellegű dolgot is kipróbálnak, ahol Teemo enyhén látható lábnyomokat hagy a pályán, hogy egy kis nyomot hagyjon maga után. Ebből már lehet sejteni, hogy esetleg van valaki a közelben, de Teemo pontos helyét ebből még nem fogjuk tudni. Egyelőre még ezt vizsgálják, hogy mennyire ad előre lehetőséget az ellenfeleknek, hogy azért legyen counterplay a láthatatlanságra. Ha ez elegendőnek bizonyul, akkor lehet kiveszik a sebzés hatására megszűnő láthatatlanságot, vagyis azt követően sem válik láthatóvá. Amennyiben nem válik be, akkor ezt veszik ki, ezt majd a játékosok visszajelzései alapján fogják eldönteni.

Ahogy az Vandiril videójából is korábban már kiderült, a gombák végtelenül tudnak pattogni a pályán.

A gombák nem kapnak viszont továbbra bónusz HP-t. Ennek oka, hogy az öt maximális gomba, illetve a plusz HP már túl sok frusztrációt okozhat, a Teemo játékosok pedig határozottan jobban örültek a több gombának, mint a tankosabb gombáknak. Így marad ez a verzió.

Végezetül, az újítások fényében kissé erősnek érezték Teemot általánosságban, ezért a sebzését mindenhol visszafogják egy kicsit. Ez az ára annak, hogy szabadabban és többet tud láthatatlanul közlekedni a pályán.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!