Hirdetés

Egy hónap és visszatér az ESL Pro League, méghozza magyar közvetítéssel!

Méghozzá megújult lebonyolítási rendszerrel.

Hirdetés

Szűk egy hónap és visszatér a profi CS:GO egyik legnagyobb online ligája, az ESL Pro League. Tavaly sok kritika érte a ligát az időpontjai és a formátuma miatt, így az éven már egy átalakított rendszerben küzdhetnek meg a csapatok, ami egy sokkal tömörebb és izgalmasabb 9. szezont eredményezhet.

Európai divízió

Négy darab, egyenként 4 csapatot tartalmazó csoporttal indul majd a verseny, ami ezentúl elhagyja az online szakaszt és LAN körülmények között lesznek lejátszva a csoportkörök is. Innen minden első helyen végző csapat automatikusan az offline döntőbe jut, míg a csoportok második és harmadik csapatai egy következő csoportkörös rendszerben küzdhet tovább.. Itt az ESL-es ranglista alapján seedelik majd össze a csapatokat és további négy együttes jut ki az offline LAN-ra.

az EPL új formátuma

Amerikai és Ázsiai divízió

Az amerikai kontinens csapatai az év két részre lettek bontva, Észak-Amerikából idén csak 6 csapat juthat ki a LAN-ra, így ott muszáj lesz megcélozni a csoportok tetejét, ha valaki döntőzni akar. Dél-Amerikában pedig a csapatok ezúttal egy külön eseményről, az ESL LA League-ből juthatnak az EPL döntőbe. Így valószínűleg viszont láthatunk majd olyan brazil csapatokat is, mint a FURIA az INTZ vagy akár a Bravado. Az ázsiai és óceániai régiók pedig össze lesznek vonva, innen 1-1 csapat juthat majd a döntőbe.
A csoportkörök első felvonása április 12-én kezdődik majd, a második szakasz május 14-én indul, a LAN döntő pedig júniusban kerül majd megrendezésre. Természetesen most is érkezünk majd magyar nyelvű közvetítéssel, az E1 TV stábja már az európai szakasz elejétől vár majd titeket Twitchen, ahol a döntő utolsó pillanatáig követhetitek majd a meccseket.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?